Ο «καυτός» Οκτώβριος του ΟΦΗ

SMS
08:10 | 03/10/2018

Σε λίγες μέρες κρίνονται πολλά για τον ΟΦΗ εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Στο «κόκκινο» βρίσκονται αυτή την περίοδο οι φίλοι του ΟΦΗ. Στο «κόκκινο» της απογοήτευσης από το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και τις 4 ήττες σε 5 αγωνιστικές, αλλά και στο «κόκκινο» της αγωνίας ενόψει των διοικητικών εξελίξεων.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως ο Οκτώβριος είναι ένας «καυτός» μήνας για την κρητική ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. 

Καταρχάς, ο ΟΦΗ έχει να δώσει τον Οκτώβριο τρία σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα που μπορούν να διαφοροποιήσουν την εικόνα του στη βαθμολογία της Super League. Αυτή την Κυριακή παίζει με τη Λαμία εκτός έδρας και μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της Εθνικής, υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (21/10, 20:30) και μετά ταξιδεύει στη Λάρισα για τον αγώνα με την ΑΕΛ (27/10, 17:15).

Την ίδια ώρα "τρέχουν" τα διοικητικά και στα μέσα του μήνα αναμένονται εξελίξεις. Οπως διαβάσατε στο αναλυτικό ρεπορτάζ του Capitano.gr, ο Γιώργος Σαμαράς και ο Ηλίας Πουρσανίδης συμπληρώνουν σιγά-σιγά κομμάτια του πρότζεκτ για την καινούργια εποχή του Ομίλου με απόλυτη σοβαρότητα και διακριτικότητα, ενώ τα σπουδαία αναμένονται στη γενική συνέλευση της 10ης Οκτωβρίου, όταν και ο ηρακλειώτικος σύλλογος θ’ ανοίξει ένα νέο «κεφάλαιο» στην ιστορία του και ο Μιχάλης Μπούσης θα γίνει το αφεντικό και ο άνθρωπος που θα γράψει το νέο κεφάλαιο στην ιστορία του ΟΦΗ.

Δεν είναι υπερβολή, λοιπόν, ο χαρακτηρισμός «κρίσιμος» που αποδίδεται στον Οκτώβριο, ο οποίος θα κρίνει πολλά στον κρητικό σύλλογο και θα αποτελέσει σημείο έναρξης και (ίσως) αντεπίθεσης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.