Με διακριτικά «βήματα» και σοβαρό προφίλ

18:32 | 02/10/2018

Ο Γιώργος Σαμαράς και ο Ηλίας Πουρσανίδης «τρέχουν» με απόλυτη διακριτικότητα και σοβαρότητα το πρότζεκτ για το νέο ΟΦΗ.

Μπορεί πλέον να έχουν ρόλο εκτός αγωνιστικών χώρων, ωστόσο προχωράνε ουσιαστικά με το… ποδοσφαιρικό τους προφίλ. Ο Γιώργος Σαμαράς και ο Ηλίας Πουρσανίδης συμπληρώνουν σιγά-σιγά κομμάτια του πρότζεκτ για την καινούργια εποχή του Ομίλου με απόλυτη σοβαρότητα και διακριτικότητα. Στοιχεία, δηλαδή, που τους χαρακτήριζαν και ως παίκτες.

Το πλάνο για την επόμενη μέρα «τρέχει» καθημερινά, με «αθόρυβες», μα και καθοριστικές κινήσεις. Οι Σαμαράς και Πουρσανίδης βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στο Ηράκλειο και μαζί με τον εκπρόσωπο του Μιχάλη Μπούση προετοιμάζουν το… έδαφος για να περάσει η ΠΑΕ στην ιδιοκτησία του ομογενή επιχειρηματία.

Έχουν επιλέξει να λειτουργούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς ιδιαίτερη προβολή και πάνω απ’ όλα χωρίς «βαρύγδουπα» λόγια για τη νέα τάξη πραγμάτων, που δεν αργεί να έρθει για τους «ασπρόμαυρους».

Αυτή την περίοδο, έτσι, γίνονται καθημερινές συναντήσεις με τους φορείς της πόλης. Τα ραντεβού αυτά έχουν ενημερωτικό χαρακτήρα και δίνουν ουσιαστικά το στίγμα του οράματος που υπάρχει για τον ΟΦΗ. Οι συζητήσεις πραγματοποιούνται σε άριστο κλίμα και επικρατεί μια θετική «ατμόσφαιρα» σε γενικότερο πλαίσιο για την προσπάθεια που έχει αρχίσει.

Η παρουσία της οικογένειας Σαμαρά και του Ηλία Πουρσανίδη λειτουργούσε εκ προοιμίου θετικά στην απήχηση του κόσμου. Και είναι αλήθεια ότι  το… τακτ με το οποίο διαχειρίζονται την όλη υπόθεση φανερώνει ως ένα βαθμό και τη σοβαρότητα του εγχειρήματος για να γυρίσει σελίδα το ιστορικό σωματείο.

Τα… σπουδαία, βέβαια, αναμένονται στη γενική συνέλευση της 10ης Οκτωβρίου, όταν και ο ηρακλειώτικος σύλλογος θ’ ανοίξει ένα νέο «κεφάλαιο» στην ιστορία του. Ο Μπούσης δε θα δώσει το «παρών», αφού αναμένεται στην Κρήτη στα μέσα του μήνα. Η ομάδα του, ωστόσο, δουλεύει ακατάπαυστα, προκειμένου τα πάντα ως προς τις προθέσεις και τα σχέδια του να είναι αποσαφηνισμένα και απολύτως διακριτά στην κρίσιμη αυτή συνάντηση.

Ο ομογενής επιχειρηματίας προτίθεται να καλύψει την ΑΜΚ για ν’ αυξήσει και το ποσοστό των μετοχών του, κάτι που αναμένεται να γίνει βάσει νόμου σ’ ένα διάστημα περίπου δύο μηνών μετά τη διεξαγωγή της γ.σ.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.