Ο κόσμος του ΟΦΗ «βράζει»!

SMS
20:08 | 25/10/2020

Ο ΟΦΗ συνεχίζει να πέφτει θύμα εγκλημάτων με ή χωρίς τη χρήση του VAR

Θα περίμενε κανείς στον όμορφο και αγγελικά πλασμένο κόσμο του ποδοσφαίρου μας, στην εποχή του VAR, να υπήρχε μια ισονομία, μια δίκαιη μεταχείριση, και οι ομάδες να νιώθουν πως εισπράττουν ότι με αίμα και ιδρώτα αποτυπώνουν στο γήπεδο. Αντ’ αυτού σε ότι αφορά τον ΟΦΗ, βλέπουμε εγκλήματα... με ή χωρίς τη χρήση της τεχνολογίας!

Στο ματς με τον Ατρόμητο, έπρεπε να μιλήσει κοτζάμ Κλάτεμπεργκ, για ν’ ακουστεί πως ο ΟΦΗ αδικήθηκε και δέχτηκε ένα πέτσινο γκολ. Στην Τούμπα πάλι ένα κλασικό πέναλτι πνίγηκε και ουδείς μίλησε... μόνον των μεγάλων οι παραβάσεις φαίνεται πως μετράνε! Και το αποκορύφωμα αυτό που είδαμε στο « Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» που θα ‘ κάναν ακόμα κι αυτούς τους αγωνιστές του ‘21 να έπαιρναν τα γιαταγάνια τους και να κυνηγούσαν το κοράκι με τα μαύρα!

Παίζοντας με μια ανύπαρκτη μέχρι τη φάση του πέναλτι ομάδα, ο Παπαδόπουλος την παίρνει από το χέρι, της δίνει πέναλτι που ούτε καν τη συμβολή του VAR δε ζήτησε και στη συνέχεια εφευρίσκει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ( έτσι κι αλλιώς επιπόλαιο και εκνευρισμένο από τη φάση του πέναλτι Σελίμοβιτς ) για να «δέσει» το ματς και να μη χαθεί ούτε σποράκι από την αρμάδα του Μποροβήλου! Στη φάση του πέναλτι, βλέποντας και μόνο τα αίματα του αμυντικού, ο διαιτητής δεν νιώθει έστω μια μικρή αμφιβολία; Είναι τόσο ξεκάθαρο το μαρκάρισμα, που εμείς που το είδαμε και το ξανάδαμε δεν βγάλαμε νόημα, για να ζητήσει μια δεύτερη γνώμη; Αν αυτό δεν είναι φάση VAR... ποια είναι;

Τους έχουν εκεί στην Αθήνα για το θεαθήναι; Μήπως κάποιοι εκλαμβάνουν τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό ως αδυναμία; Μήπως θέλουν να παίζουν στο «Γεντί Κουλέ» και να τρέμουν τα πόδια τους;

Ο ΟΦΗ είναι αλήθεια πως όχι απλά γύρισε σελίδα με τη νέα φιλοσοφία που τον διέπει, αλλά επιχείρησε, αυτός ο μικρός ο Μέγας, να ξαναγράψει ένα νέο βιβλίο, για αυτό το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο. Του Κούγια, του Μπέου και των Καραπαπάδων. Των αλλήθωρων τηλεδιαιτητών που βλέπουν τη μπάλα, όπως κουδουνίζει το πορτοφόλι τους, των ανακοινώσεων στο ημίχρονο και της φιλοξενίας με κασελάκια από ψάρια στους πάγκους.

Αυτός ο ΟΦΗ χαλά την πιάτσα και είναι σαν τη μύγα στο ξιδιασμένο γάλα τους. Κι επειδή η διοίκηση (και καλά κάνει) δεν θ’ αλλάξει βιολί, ας καταλάβουν όμως πως ο κόσμος του ΟΦΗ, και βλέπει και καταλαβαίνει τι παίζεται και εξοργίζεται, κι όταν μανίζει καλό είναι να μην τύχεις στο πέρασμα του!

Μπορεί να σε κοροϊδεύει κάποιος για λίγο... μπορεί να σε κοροϊδεύουν αρκετοί για κάμποσο... δεν μπορεί όμως να σε κοροϊδεύουν όλοι για πάντα και κυρίως δεν μπορεί να είσαι το κοροϊδάκι της γελοίας ποδοσφαιρικής μας ιστορίας!

Ο ΟΦΗ μπορεί να προσφέρει λουλούδια σε ποδοσφαιρικούς ζουλού που μας περιτριγυρίζουν, αλλά η ανοχή δεν θα γίνει συνενοχή για ένα έγκλημα από τους αλήτες με τα μαύρα!

Γκέγκε που λένε και στο χωριό μου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ήταν… στραβό το κλήμα, το «έφαγε» και η διαιτησία

Το πέναλτι που χάρισε τη νίκη στον Αστέρα

Ξέσπασμα Μπούση για τη διαιτησία!

Έξαλλος ο Σίμος με τη διαιτησία!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.