​Ο Κουτσουπιάς, η ζωή στην Ιταλία και η συγκίνηση της μητέρας του

18:40 | 06/12/2021

Mία ξεχωριστή συνέντευξη του νεαρού μέσου και η έκπληξη της μητέρας του

Στην "ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ" στη NOVA φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Κουτσουπιάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην καριέρα του στην Ιταλία και τα όσα ζει εκεί τα τελευταία 5 χρόνια.

«Είναι ο 5ος χρόνος που είμαι στην Ιταλία. Έχω προσαρμοστεί απόλυτα στα ιταλικά δεδομένα και τα πράγματα πάνε αρκετά καλά. Όταν ήμουν μικρός το κυνήγησα, είχα πει ότι προτιμούσα να φύγω από την Ελλάδα αν είχα την ευκαιρία. Όταν μου έγινε η πρόταση δεν τον σκέφτηκα.

Η Serie B έχει ένταση. Είναι πρωτάθλημα που το χαρακτηρίζει η ένταση.

Ο προπονητής μας, ο Κριστιάνο Λουκαρέλι, έχει τρομερή προσωπικότητα και προσπαθεί να μας μεταδώσει το πάθος που είχε».

Ο Κουτσουπιάς αναφέρθηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν βλέπω ελληνικό πρωτάθλημα, μόνο τα στιγμιότυπα. Ποδοσφαιρικά δεν μου λείπει κάτι από την Ελλάδα. Μου λείπει η οικογένειά μου και η ζωή μου. Όταν ανακοίνωσα στη μητέρα μου στα 16 ότι θα φύγω για την Ελλάδα δεν το πήρε πολύ καλά, αλλά εντάξει συνήθισε».

Κάπου εκεί εμφανίστηκε στην εκπομπή και η μητέρα του Ηλία, η Αλεξία Κουτσουπιά, η οποία έκανε έκπληξη στον γιο της. Εμφανώς συγκινημένη είπε: «Είμαι υπερήφανη και ευλογημένη που ο Θεός μου χάρισε τέτοιο γιο. Αυτό που θέλω είναι να έχει την υγεία του και να συνεχίσει έτσι. Του λέγαμε από μικρό παιδί να κυνηγάει τα όνειρά του. Είμαι σίγουρη πως μπορεί να πετύχει όλους τους στόχους για το μέλλον. Μετά από έναν αγώνα παίρνει τηλέφωνο πάντα τον μπαμπά. Πριν από τον αγώνα παίρνει εμένα (γέλια).»

αλεξια-κουτσουπια.jpg#asset:357581

Όπως είπε ο Κουτσουπιάς, θα ταξιδέψει στην Ελλάδα και την Κρήτη στις 31 Δεκεμβρίου με 7 Ιανουαρίου για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του, η οποία θα ταξιδέψει στην Ιταλία τις μέρες των Χριστουγέννων για να είναι μαζί με τον Ηλία. «Ό,τι φαγητό θέλει ο Ηλίας και το έχει επιθυμήσει θα του το φτιάξω (γέλια)», είπε η κ.Κουτσουπιά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.