Ο Λαμπρόπουλος είναι ο καθρέπτης του φετινού ΟΦΗ!

08:25 | 29/01/2024

Έχει χαθεί το μέτρημα πόσα τζάμπα γκολ έχει δεχθεί ο ΟΦΗ φέτος - Του Δημήτρη Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στην εποχή του Μπούση και ήλθε για να λύσει το πρόβλημα στα στόπερ σου. Στον αγώνα με την ΑΕΚ ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής σου στις δυο φάσεις που έφεραν το δεύτερο και το τρίτο γκολ της ΑΕΚ.

Κι αν για την απίστευτη γκάφα στις καθυστερήσεις μετά το ψευτοπέναλτυ του Παπαπέτρου δεν κρίθηκε κάτι, συμβαίνει και στους καλύτερους κι όχι στο Λαμπρόπουλο που είναι μια ακόμη μεταγραφική μουτζούρα στην εποχή Μπούση, στο 2-0 η αντίδραση του μετά τη πάσα στο πουθενά, όπου χτυπιέται και δεν παρακολουθεί την εξέλιξη της φάσης και όταν καταλαβαίνει τι συμβαίνει κινείται σαν βετεράνος παίκτης, ε είναι για να τον στείλεις στο σπίτι του, χωρίς δεύτερη κουβέντα.

Ο Λαμπρόπουλος αποτελεί ένα καθρέπτη της φετινής εικόνας του ΟΦΗ με τις αργές επιστροφές σε αντεπιθέσεις που φέρνουν εύκολα γκολ των αντιπάλων μας. Έχουμε χάσει το μέτρημα πόσα τέτοια τζάμπα γκολ έχουμε δεχτεί φέτος κι ένα παιγνίδι που αν ήσουν κανονικός ΟΦΗ, με την μέτρια εμφάνιση της ΑΕΚ θα μπορούσες να ελπίζεις πως θα διεκδικούσε κάτι.

Είπαμε όμως σε μια κανονική ομάδα όχι για τον φετινό ΟΦΗ, που έχασε ένα παιγνίδι που δεν το είχε στο κυκλάκι και με τις ήττες Ιωαννίνων, Κηφησιάς και Παναιτωλικού, κράτησε τη διαφορά από την ουρά της βαθμολογίας. Ο κόσμος του ΟΦΗ ήθελε μια εμφάνιση με αξιοπρέπεια και θα μπορούσε να καταχωρηθεί ως τέτοια, αν δεν συνέβαινε η απίστευτη γκάφα του Λαμπρόπουλου, δεν μπορεί να μην τραβάς τα μαλλιά σου βλέποντας τον Μπάκου που θυμίζει τις ευκαιρίες που (δεν) βρίσκουμε στην κάθε μεταγραφική μας ενίσχυση. Παίκτης του σωρού, προφανώς και δεν μπορεί να βοηθήσει, άλλωστε ο Ντίκο που τον αντικατέστησε εξέθεσε το Μελ που τον αφήνει στον πάγκο.

Συνοψίζοντας δεν χάθηκε τίποτε που χάσαμε από την ΑΕΚ, αλλά δεν κερδίσαμε και τίποτα, ειδικά όταν βλέπεις πως μπορεί να έφυγε ή να φεύγει ο Καρώ, αλλά πάντα θα υπάρχει κάποιος άλλος για να σου υπενθυμίσει πόσο στραβά ενισχύθηκε η ομάδα με ακατάλληλους παίκτες το καλοκαίρι και πόσο (με την περίπτωση του Μπάκου) δεν μαθαίνουμε από τα παθήματα μας!

ΥΓ: Δυστυχώς τα όσα έκανε ο Λαμπρόπουλος μας έκαναν να καταπιούμε την ανεκδιήγητη διαιτησία του δίδυμου Παπαπέτρου -Φωτιά. Είναι κι αυτό ένα κατόρθωμα για το φετινό ΟΦΗ...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.