Ο Λάμπρου παραμένει μακριά από τον ΟΦΗ

SMS

Ο Λάζαρος Λάμπρου δηλώθηκε από τον Λουτσέσκου για τη Λέφσκι Σόφιας και ο ΟΦΗ παραμένει σε μία θολή κατάσταση.

Δεν είναι κάτι που ο ΟΦΗ δεν περίμενε. Γενικώς, όμως, δεν ξέρουμε κατά πόσο θα περιμένει για πολύ ακόμα τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο λόγος για τον Λάζαρο Λάμπρου και το γεγονός ότι, όπως αναμενόταν, είναι στην αποστολή που δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τη Λέφσκι Σόφιας, στο πλαίσιο του Conference League.

Τούτη τη στιγμή ο Λάμπρου, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω αγωνίστηκε στο β' ημίχρονο του φιλικού της Παρασκευής με τον Παναιτωλικού (4-0 ο ΠΑΟΚ), λογίζεται ως παίκτης του Δικεφάλου και μάλιστα είναι ενεργό μέλος. Ο Λουτσέσκου τον χρησιμοποιεί και δεν τον έχει απλώς... για να συμπληρώνει την ομάδα.

Εδώ γεννάται το εξής ερώτημα: τι θα κάνει ο ΟΦΗ; Πόσο θα περιμένει για να δει τι θα γίνει με τον Έλληνα παίκτη και αν φυσικά θα περιμένει ή θα αποσυρθεί όπως έγινε με την περίπτωση Φελίπε.

Πέρυσι ο Ομιλος είχε την υπομονή και δικαιώθηκε. Περίμενε τον Λάμπρου και τον απέκτησε στο... παρά πέντε των μεταγραφών. Φέτος ο ΟΦΗ πάει για εξτρέμ και αυτό είναι δεδομένο. Στα αριστερά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, αφού είναι μόνο ο Γρίβας. Ο Λάμπρου είναι στον ΠΑΟΚ, ο Σεμέντο κατέληξε στην Πολωνία και ο ΟΦΗ καλείται να καλύψει τα κενά.

Δεδομένα θέλει τον Λάμπρου και το έχουμε γράψει. Όσο, όμως, περνάει ο καιρός η κατάσταση φαντάζει και πιο δύσκολη, αφού ο τεχνικός του Δικεφάλου τον υπολογίζει. Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τη Λέφσκι Σόφιας και ο Ρουμάνος τεχνικός θέλει να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του (ειδικά από τη στιγμή που απουσιάζουν οι τραυματίες Ολιβέιρα και Καντουρί) όπερ σημαίνει πως ο ΟΦΗ συνεχίζει τη στάση αναμονής. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι του και δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο διαφορετικό.

Μόνο που εδώ μπαίνει στο κάδρο της κουβέντας το αν αξίζει η αναμονή για τον Λάμπρου ή πρέπει ο ΟΦΗ να στρέψει αλλού το ενδιαφέρον. Όχι λόγω της αξίας του παίκτη, αλλά λόγω της εξαιρετικά θολής κατάστασης αναφορικά με το μέλλον του. Πόσο μπορεί να "κρέμεται" από την απόφαση του Λουτσέσκου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το αντίο του Φώτη Κουτσουπιά: «Παντοτινός οπαδός του ΟΦΗ»

Έφτασε στην Ολλανδία ο ΟΦΗ

Η μοναξιά του Αποστολάκη


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.