Η μοναξιά του Αποστολάκη

SMS
13:00 | 15/07/2022

Ο 18χρονος χαφ είναι ο μοναδικός παίκτης από την ακαδημία του ΟΦΗ που θα βρεθεί στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της πρώτης ομάδας

Tο πρωί της Παρασκευής, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε τους 25 ποδοσφαιριστές που ταξιδεύουν για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πέρα από τον Ντιουσέ και τον υπό δοκιμή Πομπί, στην αποστολή βρίσκεται ο Γιάννης Αποστολάκης. O 18χρονος Ρεθυμνιώτης χαφ, ο οποίος μετά την φυγή των Σμπώκου - Χαλκιαδάκη, αποτελεί τον μοναδικό... εκπρόσωπο των ακαδημιών του ΟΦΗ στην πρώτη ομάδα και φυσικά τον μικρότερο ηλικιακά ποδοσφαιριστή στην αποστολή (μαζί με τον Πόμπι), επίσης ένας από τους ελάχιστους που κρατούν ζωντανό το κρητικό στοιχείο.

Ο Γιάννης γεννήθηκε λίγο μετά από την κατάκτηση του EURO 2004 από την Εθνική Ελλάδας (26/09), ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αστέρα στο Ρέθυμνο ενώ από τα 13 του αποτελεί μέλος των ακαδημιών του ΟΦΗ. Θυμίζουμε ότι πριν βρεθεί στον ΟΦΗ είχε περάσει δοκιμαστικά από τις ακαδημίες των ΑΕΚ, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, άφησε καλές εντυπώσεις με τον αριστεροπόδαρο χαφ να επιλέγει, τότε, την ομάδα του Ηρακλείου. Τον περασμένο Οκτώβριο υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, υπογράφοντας για 3 χρόνια στον Όμιλο.

Ο Νίκος Νιόπλιας πιστεύει στην βελτίωση του, παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί σε αρκετές θέσεις στα χαφ, είτε σε επιτελικό ρόλο στον άξονα, συμπληρώνει την 8αδα στους παίκτες που αγωνίζονται κατά κύριο λόγω στον άξονα. Έτσι, μετά τους Μεγιάδο - Ντιουσέ - Τοράλ - Νέιρα - Μπουζούκη - Στάικο και Ντε Γκουζμάν, ο Αποστολάκης θα βοηθήσει στην προετοιμασία, θα αποκτήσει εμπειρίες με την πρώτη ομάδα, άγνωστο αν θα υπολογίζεται στο ρόστερ της νέας περιόδου, καθώς το ρεπορτάζ λέει ότι θα αποκτηθεί πιθανότατα ακόμα ένας παίκτης (πέρα από Ντιουσέ), με χαρακτηριστικά box-to-box (Γκαγέγος) στα χαφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι περιμένει ο Νιόπλιας στην Ολλανδία

Το Κατάρ «πιέζει» τον ΟΦΗ

Ντιουσέ: «Μέσω του ΟΦΗ θέλω να ανέβω ξανά επίπεδο»

Δοκιμάζεται 18χρονος Κροάτης στον ΟΦΗ

«Χρυσή» συμφωνία ΟΦΗ - Σπαλ για τον 16χρονο Φώτη Κουτσουπιά!

Αυτή είναι η αποστολή του ΟΦΗ για Ολλανδία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.