Ο Λυσάνδρου έβγαλε ειδήσεις και έδειξε το μέλλον του ΟΦΗ

Απόψεις

Ο Μηνάς Λυσάνδρου προτιμάει τις πράξεις από τα λόγια που σημαίνει πως οι δηλώσεις του έδειξαν το αύριο του ΟΦΗ.

Ηταν ίσως η πρώτη φορά που με τον πλέον επίσημο τρόπο ο ΟΦΗ εξέφρασε την επιθυμία του για νέο γήπεδο. Και όχι μία απλή βούληση, αλλά μία ξεκάθαρη τοποθέτηση ως προς τον στόχο. Δια στόματος Μηνά Λυσάνδρου μία νέα έδρα για την Κρητική ομάδα δεν είναι ένα όνειρο (πόσω μάλλον απατηλό), αλλά ένα πλάνο που θα πάρει σάρκα και οστά.

"Οι στόχοι θα επιτευχθούν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα όταν ο ΟΦΗ αποκτήσει γήπεδο αντάξιο της δυναμικής και της ιστορίας του. Αυτός είναι ένας αδιαπραγμάτευτος στόχος ολόκληρης της οικογένειας του ΟΦΗ", τόνισε, μεταξύ πολλών άλλων, ο CEO της ΠΑΕ ΟΦΗ στη συνέντευξη που παραχώρησε και ήταν γεμάτη ειδήσεις για το νέο "σπίτι" του συλλόγου.

Στο "Γεντί Κουλέ"; Στο αεροδρόμιο; Θα είναι το Παγκρήτιο; Εύλογα ερωτήματα που προέκυψαν μετά τα όσα δήλωσε ο κ.Λυσάνδρου. Αν το πάμε δια της ατόπου απαγωγής, το "Γεντί Κουλέ" βγαίνει από το κάδρο, αφού οι αντικειμενικές δυσκολίες δεν επιτρέπουν κάτι διαφορετικό από την υπάρχουσα και ιστορική έδρα της ομάδας. Το θέμα του αεροδρομίου και της διπλής ανάπλασης είναι προφανώς κάτι εφικτό, ενώ και το Παγκρήτιο δεν μπορεί να αποκλειστεί από την κουβέντα.

Όποια κι αν είναι η λύση, το σίγουρο είναι πως οι επικεφαλής δουλεύουν πάνω σε αυτή. Τα λόγια του Μηνά Λυσάνδρου μόνο του "αέρα" δεν ήταν. Ηταν δηλώσεις που "έδειξαν" τρόπο τινά το αύριο του ΟΦΗ και το αύριο τον θέλει σε μία νέα και σύγχρονη έδρα που θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον σύλλογο και φυσικά για τον κόσμο.

Ο ΟΦΗ προφανώς εργάζεται και εκτός αγωνιστικού πεδίου. Νέο γήπεδο, η έκταση στον Σκαφιδαρά, τα έργα στο ΒΑΚ που είναι σε πλήρη εξέλιξη, ένας γενικότερος "οργασμός" εξελίξεων που δείχνουν ότι η Κρητική ομάδα μεγαλώνει.

Και δεν χρειάζεται η σύγκριση των δύο και η όποια γκρίνια. Άλλο το μεταγραφικό κομμάτι και ο σχεδιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος και άλλο η δημιουργία μίας "OFILAND" με σύγχρονο προπονητικό κέντρο και εξίσου σύγχρονο γήπεδο. Εννοείται ότι χρειάζονται και τα δύο, αλλά δεν μπαίνουν στη ζυγαριά. Ε, δεν είναι όλα... Καστάνιος και Σελίμοβιτς, πως να το κάνουμε δηλαδή.

Το θέμα είναι ότι η συνέντευξη Λυσάνδρου άφησε το "αποτύπωμά" της για το μέλλον και επειδή ο CEO του ΟΦΗ δεν είναι άνθρωπος που προτιμάει τα λόγια από τις πράξεις (ξέρει πότε ακριβώς πρέπει να πει και τι) τα λόγια του μάλλον δείχνουν κάτι. Οπότε αναμένουμε με ενδιαφέρον μέχρι τη στιγμή των ανακοινώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνέντευξη Λυσάνδρου με ειδήσεις για το γήπεδο!

Μ. Λυσάνδρου: «Κάθε μέρα δουλεύουμε για το καλύτερο του ΟΦΗ»

ΒΑΚ: Στην τελική ευθεία τα έργα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.