«Ο Μαγκουάιρ προκλήθηκε»

10:02 | 23/08/2020

Η «Sun» αποκαλύπτει τα ακριβά γούστα του στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το παρασκήνιο της σύλληψης του.

Το βρετανικό Μέσο υποστηρίζει ότι ο Χάρι Μαγκουάρι ξεκίνησε την κραιπάλη την Τρίτη στη Μύκονο και μάλιστα την πρώτη μέρα της παρουσίας του στο νησί των ανέμων ξόδεψε περίπου 70.000 ευρώ. Το «μενού» περιελάμβανε από σαμπάνιες Dom Perignon μέχρι αστακούς…

Όσον αφορά, βέβαια, στο επεισόδιο και τη σύλληψη του, η «Sun» αναφέρει ότι ο έμπειρος στόπερ προκλήθηκε από συμπατριώτες του.

Μαρτυρίες ατόμων που ήταν εκεί αναφέρουν στο βρετανικό tabloid: «Οι τύποι αυτοί ήταν προφανές πως ψάχνονταν για καβγά μαζί του. Δεν ξέρω τι ομάδα υποστήριζαν, πάντως δεν ήταν σίγουρα φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον έβριζαν, τον έλεγαν άχρηστο και πως παίζει σε τραγική ομάδα.

Τον αποκαλούσαν ακόμη και… ψυγείο. Του φώναζαν κάποια άσχημα πράγματα για τον ίδιο, αλλά και την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου».

Σχετικά, τώρα, για την κατηγορία περί απόπειρας δωροδοκίας σε αστυνομικούς για να τους αφήσουν ελεύθερους, οι Άγγλοι τονίζουν ότι υπήρξε παρεξήγηση, αφού ο Μαγκουάιρ ρωτούσε για το πρόστιμο που προβλέπεται να πληρώσουν.

Δείτε τους λογαριασμούς του Μαγκουάιρ στη Μύκονο:

haris.jpg#asset:230371


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.