O Mακράκης και ο «ανήφορος» του Καζαντζάκη

SMS
08:23 | 22/03/2022

Mια ζόρικη εβδομάδα για τον κόουτς Μακράκη και όλο τον οργανισμό του ''ΗΡΑΚΛΕΙΟ''

Η εβδομάδα που προηγήθηκε θα την θυμάται δυστυχώς για μια ζωή ο Γιώργος Μακράκης, αλλά και για τον σύλλογο της ''Μποφώρ''

Πέρα από το βαρύ πένθος για τον κόουτς ο οποίος λόγω covid δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει την μητέρα του, θετικοί στον ιό βρέθηκαν επίσης και οι Αλέξανδρος Πετράκης και Νίκος Μπουραντάς, με τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου να κάνουν προπόνησή με «εφεδρικούς» προπονητές, τους Νίκο Δελατόλα, Δημήτρη Σγουράκη και Βαγγέλη Ρυακιωτάκη.

Μάλιστα, ο κόουτς Μακράκης με μια μακροσκελή ανακοίνωση ευχαρίστησε όλους για την συμπαράσταση ενώ με μια ''Καζαντζακική'' φράση τόνισε ότι ο σωστός ο δρόμος είναι ο ανήφορος.

Η αναφορά του Γιώργου Μακράκη:

«Η εβδομάδα που πέρασε ήταν ίσως απ' τις πιο δύσκολες εβδομάδες της ζωής μου προσωπικά. Όμως όπως είπε και ο Καζαντζάκης, ο σωστός δρόμος είναι ο ανήφορος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους αλλά και όλο τον οργανισμό του Ηράκλειο ΟΑΑ για την στήριξη.

Επίσης τον Νίκο (Δελατόλα) τον Δημήτρη (Σγουράκη) τον Αλέξη (Πετράκη) αλλά και τον Βαγγέλη (Ρυακιωτάκη), που εκτός από παίκτης είναι και προπονητής στον όμιλο, για τη συνεργασία τους ώστε να περάσει αυτή η δύσκολη αγωνιστικά εβδομάδα. Επίσης ευγνωμονώ για την στήριξη και των υπολοίπων προπονητών. Απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι υπάρχει μια Οικογένεια προπονητών που δουλεύει με μεράκι, αγάπη, ομαδικότητα και τ’ αποτελέσματα φαίνονται. Είμαι υπερήφανος που ηγούμαι αυτής της ομάδας. Υπερήφανος όμως είμαι και για τους αθλητές μας των αγωνιστών τμημάτων που καθημερινά δουλεύουν στα κόκκινα και παρουσιάζουν με ήθος και αρχές τ’ αποτελέσματα που όλοι βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο. Συνεχίστε παιδιά ετσι!!!

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους μπαμπάδες και ιδιαίτερα τον Μάρκο Κανατάκη που είναι τα ‘’μάτια’’ μας από τις κερκίδες, τους εφόρους για την τρομερή στήριξη τους μέχρι τώρα, τη ''μαμά του λόχου'', Φαίδρα (Φλεριανού-Τεϊλορ) που νοιάζεται για όλους, αλλά και το νεοσύστατο ‘’τμήμα επικοινωνίας’’ με υπεύθυνη την Ειρήνη (Άγα) που έχει δώσει ένα άλλο αέρα στην καθημερινότητα της ομάδας.

Ένας για όλους και όλοι για ένα».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.