O Mαραντόνα αποκάλυψε τους παίκτες που τον έκαναν να ερωτευτεί το ποδόσφαιρο

08:38 | 19/04/2020

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ανταποκρίθηκε στην «πρόκληση» του Ίαν Ρας και αποκάλυψε τους έξι ποδοσφαιριστές που τον έκαναν να ερωτευτεί το άθλημα

Στην λίστα του σπουδαίου Αργεντίνου υπάρχουν πέντε Αργεντινοί και ένας Βραζιλιάνος. Καλά μαντέψατε αυτός δεν είναι ο Πελέ.

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ιαν Ρας στην μόδα των τελευταίων ημερών στα social media για τους πέντε παίκτες που μας έκαναν να ερωτευτούμε το άθλημα και, η πλειοψηφία των 35+, συμπεριέλαβαν σε αυτή την λίστα τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

«Σε ευχαριστώ Ίαν Ρας. Αυτοί οι παίκτες με έκαναν να ερωτευτώ το ποδόσφαιρο» έγραψε ο Αργεντινός θρύλος, παραθέτοντας ένα μοντάζ με παλιούς άσους της μπάλας.

Ποιοι είναι αυτοί; Πέντε Αργεντινοί και ένας Βραζιλιάνος: Ο μεσοεπιθετικός Ρικάρδο Μποτσίνι, το μεγαλύτερο είδωλο στην ιστορία της Ιντεπεντιέντε και δεδηλωμένη αδυναμία του Μαραντόνα. Ο μέσος Νορμπέρτο Αλόνσο της Ρίβερ Πλέιτ, ο κεντρικός αμυντικός Ντανιέλ Πασαρέλα επίσης της Ρίβερ (και παραδοσιακός «εχθρός» του Μαραντόνα), ο Άνχελ Κλεμέντε Ρόχας και ο Όσκαρ Πιανέτι, αμφότεροι επιθετικοί της Μπόκα Τζούνιορς και ο μεσοεπιθετικός Ρομπέρτο Ριβελίνο, με καριέρα κυρίως στην Κορίνθιανς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.