Μερεμπασβίλι στο Capitano: «Νίκη με ΠΑΟ, μου λείπουν οι οπαδοί μας»

08:21 | 10/04/2019

Ο Γεωργιανός μεσοεπιθετικός θυμάται το «διπλό» στη Λεωφόρο και στέλνει το μήνυμα του μέσω του Capitano στον κόσμο του ΟΦΗ.

Ο Μερεμπασβίλι είχε σύντομη θητεία στον Όμιλο, ωστόσο αγαπήθηκε πολύ από τους φίλους των «ασπρόμαυρων». Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην Πολωνία με την Βίσλα Πλοτσκ.

Ο έμπειρος παίκτης δεν μπορεί να ξεχάσει το ντεμπούτο του με την ηρακλειώτικο σύλλογο, το οποίο είχε συνδυαστεί μ’ ένα υπέροχο γκολ απέναντι στο «τριφύλλι» στο 1-2 του 2014, ενώ είναι καλά ενημερωμένος για τις διοικητικές εξελίξεις στον ΟΦΗ.

Ο «Μερέμπα» πιστεύει στο νίκη επί των «πρασίνων» και εύχεται ο Μιχάλης Μπούσης να κάνει μεγάλο τον ΟΦΗ.

Αναφερόμενος στην τελευταία εκτός έδρας επιτυχία του Ομίλου στη Super League, ο Γεωργιανός άσος τονίζει: «Θυμάμαι ήταν το ντεμπούτο μου με τη φανέλα του ΟΦΗ. Ήταν ένα απίθανο παιχνίδι και σχεδόν όλοι πιθανόν να σκέφτονταν ότι θα χάναμε, όμως τελικά κερδίσαμε. Όποτε έχω χρόνο παρακολουθώ τον ΟΦΗ και φυσικά πάντα τον υποστηρίζω. Ο ΟΦΗ είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους την Κυριακή. Πιστεύω ότι μπορεί να έρθει η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό και εύχομαι να μείνει στη Super League».

Ο Μερεμπασβίλι δεν ξεχνάει τον κόσμο των «ασπρόμαυρων» και λέει: «Οι οπαδοί μας είναι καταπληκτικοί. Τους αγαπώ τόσο πολύ και φυσικά θα τους θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Μου λείπουν πάρα πολύ».

Μπορεί να βρίσκεται εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, όμως γνωρίζει πως κάτι… σπουδαίο «χτίζεται» στην πρώην ομάδα του και επισημαίνει: «Ξέρω ότι ο ΟΦΗ έχει νέο πρόεδρο, τον Μιχάλη Μπούση. Πάντα προσπαθώ να μαθαίνω τα νέα του ΟΦΗ. Ελπίζω να κάνει δυνατή την ομάδα, γιατί ο ΟΦΗ και το Ηράκλειο αξίζουν τα καλύτερα».

Ο ίδιος δε θα έλεγε «όχι» σε μια ενδεχόμενη επιστροφή του στον ηρακλειώτικο σύλλογο και σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο τονίζει: «Ναι, γιατί όχι; Αν και νομίζω ότι είναι λιγάκι δύσκολο αυτή τη στιγμή». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αγωνία του Σαμαρά στο θρίλερ του Σαββάτου

Ο ΠΑΟ, το «διπλό» και το… γραφτό της μοίρας του

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.