Ο μπαμπάς Καστάνιος και η μεγάλη αλλαγή

SMS
18:35 | 21/01/2021

Ο 28χρονος επιθετικός κάποτε ξεχώριζε περισσότερο για τις αντιδράσεις του παρά για τις αγωνιστικές του επιδόσεις

Ο Λουκ Καστάνιος που έρχεται Κρήτη για να υπογράψει στον ΟΦΗ, ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα, αλλά περισσότερο η δική του συμπεριφορά, τα δικά του λάθη, ήταν αυτά που φρέναραν την καριέρα του. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να αντέξει το «βαρύ» όνομα που ο ίδιος δημιούργησε από μικρή ηλικία και επί της ουσίας δεν μπόρεσε να αντέξει την κριτική. Κόσμος και δημοσιογράφοι ήταν απαιτητικοί, ο Καστάνιος επηρεαζόταν και όλο αυτό αποτελούσε τροχοπέδη στην καριέρα του.

Όλα άλλαξαν με τον ερχομό του παιδιού του. Οι προτεραιότητες άλλαξαν, ο 28χρονος έγινε άλλος άνθρωπος. Πάνω απ' όλα το παιδί και η ευτυχία της ζωής. «Οποιος είναι πατέρας μπορεί να με καταλάβει. Όταν κοιτάω τον μικρό στα μάτια φεύγει κάθε αρνητική σκέψη. Πιο παλιά δεν άντεχα τον κόσμο να λέει κακά πράγματα για μένα. Τώρα κατάλαβα πως η κριτική δεν είναι πάντα κακό πράγμα», είχε τονίσει σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ δεν είναι ο πιτσιρικάς που πήγε κόντρα σε όλους. Είναι ένας ώριμος άνθρωπος, ένας πατέρας, ένας ποδοσφαιριστής που θέλει να κάνει ένα ηχηρό restart.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.