Μπαντής: «Εσείς εκεί στον Εργοτέλη...»

SMS
17:54 | 13/06/2023

Η ανάρτηση του προέδρου του ΠΣΑΠΠ για τον Εργοτέλη και την αποκατάστατη της Πόπης Κωνσταντοπούλου μετά τον σοβαρό τραυματισμό της

Φαίνεται ότι το θέμα με τον τραυματισμό της Πόπης Κωνσταντοπούλου δεν έχει κλείσει. Αρχικά ήταν η καταγγελία της παίκτριας του Εργοτέλη στον ΠΣΑΠΠ, η συνέντευξη της αλλά και η απάντηση του Εργοτέλη για το περιστατικό που έχει προβληματίσει ιδιαίτερα.

Σειρά πλέον η επίσημη ανάρτηση του προέδρου του ΠΣΑΑΠ, Γιώργου Μπαντή, ο οποίος αναφέρεται στον χαμένο χρόνο του Εργοτέλη με τις ανακοινώσεις αλλά και το γεγονός ότι έχει εξοφληθεί από τα ταμεία του συνδέσμου, για τους επόμενους έξι μήνες, το κέντρο αποκατάστασης της Πόπης.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μπαντή:

Εσείς εκεί στον ΓΣ Εργοτέλη, αν αντί του χρόνου που ξοδέψατε τελευταία, μέσω ανακοινώσεων και όχι μόνο, με σκοπό να δικαιολογησετε τα αδικαιολόγητα, είχατε ασχοληθεί πραγματικά με την ποδοσφαιρίστριά σας Πόπη Κωνσταντοπούλου, τώρα το πρόβλημά που ακόμη την κυνηγάει θα είχε ήδη λυθεί!

ΥΓ. Όσο για τον ΠΣΑΠΠ που κάποιοι τόλμησαν να βάλουν στο στόμα τους θα πω μόνο πως έχει ήδη εξοφλήσει από τα ταμείο του και για τους επόμενους 6 μήνες το κέντρο αποκατάστασης που θα χρειαστεί σε καθημερινή βαση η Πόπη, ώστε τουλάχιστον να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.