Ο Μπουρσέλης, ο Ζιντάν και ο στόχος του Εργοτέλη

22:11 | 20/02/2021

Ο πρωταγωνιστής της νίκης του Εργοτέλη με την Παναχαϊκή μιλάει για το εκπληκτικό τέρμα που έβαλε

Ο Αντώνης Μπουρσέλης, που σημείωσε ένα τρομερό γκολ στο παιχνίδι Εργοτέλης - Παναχαϊκή, μίλησε στο σάιτ SPORT24 για την έμπνευσή του, τους στόχους των «κιτρινόμαυρων», αλλά και το ποδοσφαιρικό ίνδαλμά του.

Μιλώντας για το γκολ που έκρινε το ματς, υπογράμμισε: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν να πάω κατά μέτωπο, σε ατομική ενέργεια. Κέρδισα την κόντρα και μετά, όταν είδα πως ήταν διεκδικήσιμη η μπάλα με το αντίπαλο στόπερ, σκέφτηκα πως μόνο μ' αυτό τον τρόπο θα καταφέρω να τον αποφύγω. Πίστεψα πως, όπως ήταν οι τοποθετήσεις μας, θα έπιανε η συγκεκριμένη ντρίμπλα. Ήθελα να το κάνω, μπήκε και το γκολ, οπότε όλα καλά».

Και πρόσθεσε: «Είναι κλασική ντρίμπλα Ζιντάν. Ο Μέσι δεν κάνει τέτοια. Εγώ έχω προλάβει τον Ρονάλντο, το φαινόμενο. Όταν ήμουν μικρός μ' άρεσε ο Ροναλντίνιο. Από εκεί και πέρα, αυτή την στιγμή, κορυφαίο ποδοσφαιριστή θεωρώ τον Μέσι. Θεωρώ πως είναι από τα ωραιότερα, λόγω και της ατομικής ενέργειας. Εμένα, προσωπικά, μου αρέσουν και τα φάουλ. Τα έχω στα ωραία γκολ. Απλά το σημερινό ήταν λίγο πιο φαντεζί».

Για τον Εργοτέλη, είπε: «Σίγουρα ο Εργοτέλης πάντα προωθούσε νέα παιδιά. Είναι ομάδα τέτοιας λογικής. Πολλά παιδιά, όπως ο Μπουχαλάκης, ο Καρέλης παλαιότερα, αλλά και οι Σαρρής, Κούτρης, Τζανακάκης, Κοζορώνης, Κάιπερς πιο πρόσφατα, έχουν κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους μέσω του Εργοτέλη. Λόγω και της κρίσης, ο Εργοτέλης ήταν από τις πρώτες ομάδες που επένδυσαν στα δικά τους παιδιά και δικαιώνονται για την επιλογή τους».

Όσον αφορά στο στόχο της κρητικής ομάδας, τόνισε: «Ο στόχος μας, εξ αρχής, είναι να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα. Εμείς πότε δεν είπαμε πως πάμε για την άνοδο, όπως κάνουν άλλες ομάδες. Εμείς μένουμε πιστοί στο πλάνο μας και φαίνεται πως φέτος υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Βέβαια, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα.

Δεν έχουμε καταφέρει κάτι ακόμα, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ούτε ο πρώτος γύρος. Θεωρώ πως είμαστε μία δεμένη ομάδα, με καλά αποδυτήρια, ποδοσφαιριστές που παίζουν μαζί πολλά χρόνια και έχουμε τη δυνατότητα να καταφέρουμε κάτι πολύ καλό στο τέλος της σεζόν».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.