Ο Μπούσης, η επανεμφάνιση και ο Βινς Λομπάρντι

SMS
18:51 | 13/01/2020

Η «επιστροφή» του Μιχάλη Μπούση στην πιο κρίσιμη εφετινή καμπή του ΟΦΗ.

Η εμφάνιση του Μιχάλη Μπούση μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης είχε τη δική της σημασία. Ήταν η πρώτη μετά από καιρό και μάλιστα σε μία δύσκολη καμπή για την ομάδα του, η οποία με την αγωνιστική της «κοιλιά» έχει προβληματίσει με την απόδοσή της, αλλά και τη βαθμολογική της βουτιά στην 9η θέση.

Ποιος είναι ο Βινς Λομπάρντι;

Ο ομογενής επιχειρηματίας έδωσε το στίγμα για την επόμενη μέρα, χρησιμοποιώντας ένα ρητό του Βινς Λομπάρντι. Πρόκειται για τον μυθικό, στις ΗΠΑ, προπονητή του αμερικάνικου φούτμπολ, που άλλαξε την ιστορία του αθλήματος. Ο Λομπάρντι πήρε μια ομάδα που βρισκόταν στα αζήτητα, τους Green Bay Packers και τους οδήγησε στην κορυφή κατακτώντας τρια διαδοχικά πρωταθλήματα τη δεκαετία του 1960. Ο Λομπάρντι πέθανε σε ηλικία μόλις 57 ετών το 1970 και από τότε ο νικητής του Super Bowl παίρνει το τρόπαιο Vince Lombardi για την επιτυχία του.

Η ιστορία του επιχειρήθηκε πολλές φορές να μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Μάλιστα, προ ετών ετοιμαζόταν ταινία με πρωταγωνιστή τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, αλλά δεν κατάφερε να βγει στις αίθουσες με την παραγωγή να σταματά προτού αρχίσει.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Μιχάλης Μπούσης χρησιμοποίησε μία από τις πιο διάσημες φράσεις του Αμερικανού προπονητή: «Η νίκη δεν είναι ένα περιοδικό πράγμα. Δεν κερδίζεις μία φορά στο τόσο. Δεν κάνεις σωστά τα πράγματα μια φορά στο τόσο. Τα κάνεις σωστά όλη την ώρα. Η νίκη είναι συνήθεια. Βέβαια, δυστυχώς το ίδιο είναι και η ήττα».

Το αφεντικό της κρητικής ΠΑΕ εξέφρασε τη στήριξή του στην ομάδα, ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς να σταματήσει η γκρίνια. Παράλληλα, με το μήνυμά του φρόντισε να ανεβάσει ψυχολογικά την ομάδα: «Θα επιστρέψουμε, συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε μας», έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram.

Θυμίζουμε ότι ο Μπούσης τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ταξιδέψει στο Ηράκλειο και αναμένεται να είναι στις εξέδρες στο εντός έδρας παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχόλιο Δημήτρη Πιτσουλάκη: Ο ΟΦΗ θυμίζει... καλοκαίρι

Η ατάκα του Μπούση για την επόμενη μέρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.