Ο Μπούσης, ο Σκαφιδαράς και η... OFILAND

SMS
09:32 | 14/03/2019

Οι συναντήσεις του Μιχάλη Μπούση με Λαμπρινό και Αρναουτάκη είχαν σκοπό και σημασία.

Μπορεί ο ΟΦΗ να ζει στον... αστερισμό της έφεσης κατά της πρωτόδικης απόφασης της τιμωρίας, αλλά ταυτόχρονα τρέχουν κι άλλες υποθέσεις το ίδιο σημαντικές. 

Μία εξ αυτών το θέμα της περιοχής του Σκαφιδαρά και της επέκτασης του ΒΑΚ για την... OFILAND. Ο ομογενής επιχειρηματίας, ο οποίος επέστρεψε από την Αθήνα, τα είπε με τον Βασίλη Λαμπρινό και στη συνέχεια με τον Σταύρο Αρναουτάκη και ενημερώθηκε επί του θέματος. Ολα προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς και από την πλευρά του Μπούση εκφράστηκε ικανοποίηση που βλέπει να προχωρά το μεγαλόπνοο σχέδιό του για τον ΟΦΗ. Μία τεράστια επένδυση για τον σύλλογο, το μέγεθος της οποίας τονίστηκε εξ αρχής.

Μάλιστα, μπορεί σε πολλούς να κάνει εντύπωση το γεγονός ότι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στον ΟΦΗ ασχολούνται με την περιοχή του Σκαφιδαρά και κάνουν συναντήσεις γι' αυτό, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως στην κρητική ΠΑΕ λειτουργούν τις δύο υποθέσεις (έφεση και προπονητικό) αυτόνομα. Παράλληλη πορεία, αλλά ξεχωριστή και σίγουρα το ότι ο ΟΦΗ δίνει τη δικαστική του μάχη για δικαίωση δεν σημαίνει ότι παρατά όλα τα άλλα θέματα.

Οπως είναι λογικό, ο Μπούσης τα είπε με τους δύο άνδρες και για το θέμα της τιμωρίας. Τις επόμενες μέρες εκδικάζεται η έφεση και αμφότεροι εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στον ΟΦΗ και το αφεντικό της ΠΑΕ, σε αυτή τη δύσκολη μάχη όπου όλοι εύχονται να βγει νικητής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επιμένει για ξένο διαιτητή ο ΟΦΗ

Οι φωνές του Βέρα στην προπόνηση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.