Ο MVP Βούρος και τα συμπεράσματα που... δείχνουν μεταγραφή

SMS
09:38 | 28/12/2021

Όλα όσα έδειξε το Poll του Capitano.gr για τον πολυτιμότερο παίκτη του ΟΦΗ στον Α' γύρο

Αποτελεί μια διαδικασία που συμμετέχουν αρκετοί φίλαθλοι κάθε φορά που το Capitano.gr ζητά την άποψη τους. Τα Poll του Capitano.gr αποτυπώνουν μια συγκεκριμένη συνθήκη για μια στιγμή. Κάπως έτσι και το χθεσινό ερώτημα για τον ''MVP του πρώτου γύρου'', με αστερίσκο το ματς που αναβλήθηκε στη ''Ριζούπολη'' με τον Απόλλωνα.

Η πραγματικότητα είναι ότι δεν γίναμε σοφότεροι μέσα από αυτή την διαδικασία, και τα αποτελέσματα αυτής. Όμως, οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι σπάνια αναδεικνύεται MVP παίκτης που δεν αγωνίζεται σε χαφ και κέντρο με αριθμούς, ασίστ και γκολ.

Το 39% των όσων ψήφισαν έδωσαν το χρίσμα του MVP στον Πραξιτέλη Βούρο. O αμυντικός του ΟΦΗ είναι από τους καλύτερους στην θέση του έως τώρα στην Superleague, αποτελεί σημείο αναφοράς στην κρητική ομάδα με την σταθερότητα του, κάτι που αναγνωρίζεται με τον πιο ''ηχηρό'' τρόπο.

Στην 2η θέση ο Γκαγιέγος με 15%, με μικρή διαφορά από τον Μεγιάδο 14%, ενώ την 5αδα συμπληρώνουν οι Τοράλ 9% και Νέιρα 7%. Όλοι τους παίκτες στα χαφ της ομάδας.

Περισσότερο για αναγνώριση της προσπάθειας και της συνέπειας τους, το 5% στον Επασί, Μαρινάκης και Λάμπρου με 4% ενώ οι υπόλοιποι παίκτες κάτω από 1%.

Όσον αφορά τα συμπεράσματα: Πέρα από τον Βούρο, μέσα από το πρόσωπο του οποίοι (συν Μαρινάκη - Επασί) ''ανταμείβεται'' η αμυντική ικανότητα του φετινού ΟΦΗ. Οι προσθήκες των Γκαγιέγος και Τοράλ έδωσαν το κάτι παραπάνω στα χαφ, ενώ παραμένουν σταθερές αξίες οι Νέιρα - Μεγιάδο.

Τέλος, το Poll προσθέτει ακόμα μια παράμετρο, εξίσου, ίσως και ακόμα πιο σημαντική, η ανάγκη για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή. Είναι κάτι που έχει φανεί από την 1η αγωνιστική και τον σχεδιασμό του ρόστερ, οι επιθετικοί δεν έχουν κάνει την διαφορά και είναι σπάνιο που σε παρόμοια ''Poll' παίκτες που αγωνίζονται στη θέση ''9'' δεν έχουν καθόλου απήχηση. Άλλωστε, η θέση του φόρ είναι εκείνη που κοιτούν περισσότερο στον ΟΦΗ για ενίσχυση...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.