Φελίπε Γκαγέγος: Αήττητος και αναντικατάστατος

SMS

Το απίθανο στατιστικό του... φευγάτου Γκαγέγος με τον φανέλα του ΟΦΗ αποδεικνύει ότι αποτελεί - ίσως - τον πιο κομβικό ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της κρητικής ομάδας

Η ξαφνική απουσία του από το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Άρη και κυρίως η είδηση ότι ο Χιλιανός χαφ επιθυμεί να επιστρέψει στην προηγούμενη ομάδα του, αποτέλεσε ένα νέο ''βόμβα'' στις τάξεις του ΟΦΗ. Μάλιστα, το θέμα με τον αμυντικό χαφ του ΟΦΗ δεν προέκυψε τις τελευταίες ημέρες αλλά είναι κάτι που το έχει στο μυαλό του καιρό τώρα. ''Ήρθε το πρωί και μου είπε ότι δεν μπορώ να αγωνιστώ'', αρκέστηκε να πει ο Νίκος Νιόπλια στην συνέντευξη τύπου και πλέον το θέμα βρίσκεται μεταξύ του μάνατζερ του και της διοίκησης.

Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο όμως επιθυμεί να αποχωρήσει από τον κρητικό σύλλογο για προσωπικούς λόγους. Η λογική λέει ότι καμία διοίκηση δεν θέλει να έχει στο ρόστερ της ομάδας έναν δυσαρεστημένο ποδοσφαιριστή όμως τα δεδομένα μπορεί να ανατραπούν. Τα επόμενα 24ωρα, ίσως, προκύψουν νεότερα.

Τα κάνει όλα στο γήπεδο

Ο Φελίπε Γκαγιέγος δεν είναι απλά ένας παίκτης στο ρόστερ. Ήρθε στο Ηράκλειο με καλές συστάσεις και από την αρχή έδειξε ότι μπορεί να κάνει την διαφορά, παίκτης που συνδέει άμυνα και επίθεση, ανασταλτική και επιθετική λειτουργία. Ακόμα, συνδέει τον Μεγιάδο με τον εκάστοτε παίκτη που βρίσκεται κοντά στον φορ (βλ. Ναμπί, Νέιρα, Τοράλ), ο 30χρονος Χιλιανός δικαίως χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πλέον κομβικούς παίκτες της κρητικής ομάδας.

Αμέτρητα τρεξίματα, ασίστ στο ''τρελό'' ματς με την ΑΕΚ στο ''Γεντί Κουλέ'' και ένα υπέροχο γκολ με τον Ιωνικό. Ένας παίκτης που έλειπε τα τελευταία χρόνια, προσαρμόστηκε γρήγορα και έδειξε ότι στο χορτάρι μπορεί να προσφέρει όσα δεν μπορεί κανείς από το υπάρχων ρόστερ.

Αήττητος

Από τους 14 αγώνες στην Superleague, ο Γκαγιέγος αγωνίστηκε σε 12 αγώνες, σε όλους βασικός. Δεν έπαιξε μόνο σε δύο ματς και σε αυτά ο ΟΦΗ ηττήθηκε (ΠΑΟΚ - Ολυμπιακό), μπορεί να είναι τυχαίο το γεγονός, μπορεί και όχι λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου. Το στατιστικό πάντως δείχνει ότι όταν ο Γκαγιέγος παίζει, ο ΟΦΗ δεν χάνει. Ένας παίκτης που αν τελικά αποχωρήσει τον Ιανουάριο - όλα ανοιχτά ακόμα - δύσκολα μπορεί να αντικατασταθεί, όχι μόνο από το υπάρχων ρόστερ...

ΤΑ 12 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ SUPERLEAGUE

  • 20/12/21 ΑΕΚ - ΟΦΗ 1-2
  • 16/12/21 ΟΦΗ - Αρης 1-1
  • 28/11/21 ΟΦΗ - Ιωνικός 2-1
  • 20/11/21 Βόλος ΝΠΣ - ΟΦΗ 0-2
  • 06/11/21 ΟΦΗ - Ατρόμητος Αθηνών 2-0
  • 31/10/21 Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 0-0 '
  • 24/10/21 ΟΦΗ - Λαμία 0-0
  • 17/10/21 Παναιτωλικός - ΟΦΗ 1-2
  • 27/09/21 Γιάννινα - ΟΦΗ 1-1
  • 22/09/21 ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης 0-0
  • 19/09/21 ΟΦΗ - ΑΕΚ 3-3
  • 13/09/21 Αρης - ΟΦΗ 0-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ταμείο είναι γεμάτο για τον ΟΦΗ, ώρα για ξεκαθάρισμα!

ΟΦΗ-Άρης 0-2

Δείτε τα γκολ του Άρη

Δείτε την αποβολή του Μεγιάδο

Πρώτα αποχωρήσεις και μετά μεταγραφές

Τι συμβαίνει με Γκαγιέγος στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.