Ο MVP Μεγιάδο στο Capitano.gr

09:04 | 12/12/2018

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο Μπούσης, το μέλλον του στον ΟΦΗ, το χαμένο στοίχημα με τον Νέιρα. Ο κορυφαίος της Κυριακής, Μιγκέλ Μεγιάδο, μιλά στο Capitano.gr.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο Μιγκέλ Μεγιάδο αποτελεί το βαρόμετρο του εφετινού ΟΦΗ. Πάρτε για παράδειγμα τις δύο νίκες της κρητικής ομάδας στο πρωτάθλημα κόντρα σε Ολυμπιακό και -την πρόσφατη- με Παναθηναϊκό. Είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής και αυτός που «καταστρέφει» το παιχνίδι του αντιπάλου. Και για να το πούμε στην καθομιλουμένη, είναι η χαρά κάθε προπονητή.

Με τις μνήμες από το επιβλητικό 3-1 της Κυριακής στο Γεντί Κουλέ να μην έχουν σβήσει, ο Μεγιάδο μίλησε στο Capitano.gr και τον Δημήτρη Πιτσουλάκη για τη νίκη του ΟΦΗ, τη δική του εμφάνιση, το μέλλον του στην κρητική ομάδα, τον Μπούση, την Μπόκα, ε, μη σας τα γράψουμε όλα. Η συνέχεια στις δηλώσεις του.

«Η νίκη επί του Παναθηναϊκού θα μας βοηθήσει στη ψυχολογία. Πήραμε σημαντική νίκη, απέναντι σε ένα σημαντικό αντίπαλο», ήταν τα πρώτα λόγια, τα αναμενόμενα, αυτά που ακολούθησαν του αποτελέσματος το βράδυ της Κυριακής. Αυτονόητα, αλλά απαραίτητα για να δώσουν το στίγμα. Και ο Μεγιάδο δίνει το στίγμα για τη συνέχεια: 

«Είτε είναι ο Παναθηναϊκός είτε είναι κάποια άλλη ομάδα θα πρέπει να πάρουμε νίκες στη συνέχεια. Η παραμονή είναι κάτι που το θέλουμε όλοι. Να μείνουμε στην κατηγορία. Πρέπει να μαζέψουμε, όμως, τους περισσότερους δυνατούς βαθμούς. Μέσα από τις προπονήσεις θα πάμε καλύτερα».

«Μου αρέσει ο ΟΦΗ και η Κρήτη»

Η κουβέντα δεν θα μπορούσε να μην πάει στη δική του απόδοση, η οποία τον έφερε στους υποψήφιους MVP της 13ης αγωνιστικής: «Εγώ αυτό που κάνω είναι να προσπαθώ σε κάθε προπόνηση να βελτιώνομαι. Κάθε ημέρα κάτι μαθαίνεις και σίγουρα έχω πολλά να μάθω ακόμη. Η δική μου η δουλειά στο γήπεδο είναι να μην αφήνω καμία μπάλα να χαθεί, ή ακόμη κι αν χαθεί να την ξαναπάρω. Αυτό κάνω στα παιχνίδια και προσπαθώ να τo κάνω με τον καλύτερο τρόπο».

Οσον αφορά στο μέλλον του στον ΟΦΗ, ο Αργεντινός στέκεται στο τώρα. Δηλώνει χαρούμενος και επικεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, κάθε πράγμα στον καιρό του: «Μου αρέσει πολύ η ομάδα, μου αρέσει πολύ και η Κρήτη. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει καλό επίπεδο. Μου μένουν επτά μήνες, θα το δούμε με τον πρόεδρο. Θα τα αναλύσουμε στο τέλος σεζόν».

ΜΕΓΙΑΔΟ_CAPITANO_ΜΕΣΑ.jpg#asset:56116

Και αφού αναφέρθηκε στον πρόεδρο, ήταν λογικό να κληθεί να σχολιάσει την παρουσία του Μιχάλη Μπούση στον ΟΦΗ: «Σίγουρα, κάθε φορά που έρχεται μία αλλαγή, είναι για καλό. Είναι μικρό το διάστημα ακόμη, μακάρι να μας πάει όλους μπροστά ο πρόεδρος".

Η κουβέντα πήγε και στο πρόσφατο Ρίβερ-Μπόκα, αλλά πρώτα είχε να πει δυό καλές κουβέντες για τον κόσμο του ΟΦΗ που θυμίζει σε... τρέλα τους οπαδούς των δύο «αιωνίων» αντιπάλων της Αργεντινής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Δεν παίζω μόνος μου, η απόδοση είναι συνολική όλης της ομάδας. Το μήνυμα που θέλω να τους στείλω είναι να συνεχίζουν να μας στηρίζουν όπως τώρα».

Το βράδυ της Κυριακής βοήθησε τον ΟΦΗ να φτάσει στο θριαμβευτικό 3-1 επί του Παναθηναϊκού, αλλά λίγο αργότερα είδε την αγαπημένη του Μπόκα να χάνει το τρόπαιο του Κόπα Λιμπερταδόρες: «Η αλήθεια είναι πως δεν ζήσαμε το ντέρμπι με τον ίδιο τρόπο που θα το ζούσαμε εάν γινόταν στην Αργεντινή. Ήμουν με την Μπόκα, χάσαμε δυστυχώς. Θα πληρώσω τον Νέιρα για το στοίχημα που είχαμε βάλει. Θα μου πει τη μέρα για να κάνω το τραπέζι (γέλια)».

Διαβάστε ακόμη:

* Μεγιάδο, ο άνθρωπος που σταμάτησε τον Παναθηναϊκό

* Δείτε πώς μπορείτε να ψηφίσετε τον Μεγιάδο για MVP

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.