Ο άνθρωπος που σταμάτησε τον Παναθηναϊκό

SMS
22:20 | 09/12/2018

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο... μάσαγε σίδερα κόντρα στον Παναθηναϊκό και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ΟΦΗ.

Εντάξει, το απόγευμα στο «Γεντί Κουλέ» όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παπαδόπουλου υπερέβαλλαν εαυτούς, όμως ο Αργεντινός αμυντικός μέσος… το παράκανε. Το περασμένο καλοκαίρι, όταν συμφώνησε με τον Όμιλο, το… βιογραφικό του ανέφερε ότι λατρεύει τα τάκλιν και δε σταματάει να τρέχει.

Αυτό το απέδειξε και κόντρα στο «τριφύλλι». Έδωσε δεκάδες «μάχες», βγήκε σε όλες νικητής και η φυσιογνωμία του… δέσποζε σε ολόκληρο το γήπεδο. Ο «El Bicho»… νέας γενιάς του ΟΦΗ κατατρόπωσε τους «πράσινους» με το δυναμικό τρόπο παιχνιδιού του και έπαιξε ουσιαστικό ρόλο στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία των «ασπρόμαυρων».

Όταν απουσιάζει το κενό που αφήνει είναι ευδιάκριτο. Και αυτό φάνηκε και την περασμένη εβδομάδα στα Γιάννινα, καθώς με το που αντικαταστάθηκε οι Ηπειρώτες ανέβασαν την απόδοσή τους. Τότε, βέβαια, τον… πρόδωσαν οι δυνάμεις του, αφού προερχόταν από σημαντική αποχή. Σήμερα, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, καθώς δεν σταμάτησε να προσπαθεί δευτερόλεπτο…

Διένυσε… όλα τα μήκη και τα πλάτη του αγωνιστικού χώρου και ανέκοψε πολλές επιθέσεις του αντιπάλου. Ο 25χρονος παίκτης ήταν πραγματικά συγκλονιστικός. 

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε τα γκολ του θριάμβου του ΟΦΗ

Τι δήλωσε στο Capitano.gr ο Μιχάλης Μπούσης

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου στη συνέντευξη Τύπου

Οι πανηγυρισμοί του Μπούση στα αποδυτήρια

Η βαθμολογία της Super League

Όλο το ρεπορτάζ από το Γεντί Κουλέ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.