Ο Ν. Πουρτουλίδης σκιαγραφεί τον Κυριακίδη

08:16 | 23/06/2018

Για το νέο μετεγγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ τον Παύλο Κυριακίδη μίλησε στο Capitano.gr ο Νίκος Πουρτουλίδης.

Ο έμπειρος πρώην άσος του Ομίλου, γνωρίζει καλά τον νέο παίκτη του ΟΦΗ με τον οποίο συνυπήρξε στον Ηρακλή για δύο χρόνια, με κοινό τους παρανομαστή τον Νίκο Παπαδόπουλο. 

Μιλώντας στο Capitano.gr ο Νίκος Πουρτουλίδης αναφέρεται στα στοιχεία που ξεχωρίζει στον πρώην συμπαίκτη του αγωνιστικά, αλλά και στον χαρακτήρα του, μιλώντας για αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

«Είναι άριστος επαγγελματίας, πραγματικός εργάτης, παίκτης ομάδας με πολλές δυνάμεις» τονίζει αρχικά στο Capitano.gr ο Νίκος Πουρτουλίδης και συνεχίζει: «Έχει δουλέψει πολύ για να φτάσει ως εδώ. Επίσης, πέραν της αγωνιστικής του αξίας, είναι ένα πολύ καλό παιδί.

Ήμασταν μαζί για 2 χρόνια στην ομάδα. Πρόκειται για έναν παίκτη που ανέδειξε ουσιαστικά ο Νίκος Παπαδόπουλος, παρόλα αυτά όμως και ο ίδιος ο Παύλος δούλεψε πολύ όμως για να τα καταφέρει».

Και καταλήγει στις δηλώσεις του ο Νίκος Πουρτουλίδης: «Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που όλα τα παιδιά από εκείνη τη φουρνιά του Ηρακλή, παίζουν πλέον στην Super League. Είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει πολύ τον ΟΦΗ, έχει μεγάλο κίνητρο να πετύχει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.