Ο Νέιρα δεν καταλαβαίνει από διακοπές και «καραντίνες»

SMS

Ο Αργεντινός μέσος του ΟΦΗ έχει καταφέρει να διατηρήσει την απόδοση του σε υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Το περασμένο καλοκαίρι η ανανέωση της συνεργασίας του Χουάν Νέιρα με τον Όμιλο εξελίχθηκε σε «σίριαλ» με πολλά επεισόδια.

Δεν είναι ψέμα ότι υπήρξαν στιγμές που το «διαζύγιο» έμοιαζε πιθανό. Ο λατινοαμερικανός ζητούσε πολλά, οι «ασπρόμαυροι» δεν έδειχναν διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν τις αρχικές του απαιτήσεις και είχε δημιουργηθεί μια… απόσταση ανάμεσα τους.

Η λογική τελικά «πρυτάνευσε», ομάδα και παίκτης… έβαλαν νερό στο κρασί τους και συνεχίζουν μαζί. Και όπως αποδεικνύεται πολύ σωστά έπραξαν.

Ο 31χρονος μέσος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την ασπρόμαυρη φανέλα και είναι εκ των κορυφαίων του ΟΦΗ και τη φετινή σεζόν.

Ο Νέιρα ουσιαστικά συνεχίζει από’ κει που σταμάτησε την περασμένη περίοδο και είναι ένας πραγματικός «εγκέφαλος» για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Από τη στιγμή, μάλιστα, που πέρασε στο πλευρό του Μεγιάδο μέσα στο γήπεδο, έχει «απογειωθεί» και κάνει σπουδαία πράγματα στο χορτάρι.

Στο τρέχον πρωτάθλημα ο Νέιρα έχει καταφέρει να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο την απόδοση του. Και στην… εποχή του κορωνοϊού ο έμπειρος χαφ είναι αρκετά καλός και αποτελεί μία υπερπολύτιμη μονάδα για την ομάδα του Ηρακλείου, μιας και είναι ανεπηρέαστος από τη διακοπή.

Στα πλέι οφ, αν εξαιρέσει κάποιος το ματς με τον Άρη, που η ανάγκη τον έφερε στα εξτρέμ, έχει παρουσιάσει πολύ καλό «πρόσωπο» και το σημαντικότερο για τον 42χρονο τεχνικό είναι πως έχει στο «οπλοστάσιο» του έναν παίκτη, ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα στην εικόνα του.

Ο Νέιρα βρίσκεται… παραδοσιακά στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων του ΟΦΗ και κάνει πολλή δουλειά σε κάθε ματς, τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ έχει και καλή σχέση και με το σκοράρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νοοτροπία του Στάικου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.