Ο Νέιρα είναι πάντα εκεί!

Απόψεις

Ο Αργεντινός μέσος του ΟΦΗ ανεβάζει διαρκώς… στροφές και είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει ξανά.

Ήρθε άγνωστος στον Όμιλο, παρέα με τον κολλητό του Μιγκέλ Μεγιάδο, και μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε μία από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές του συλλόγου απ’ όλες τις απόψεις.

Ο Χουάν Νέιρα βρίσκεται στις επάλξεις για άλλη μία σεζόν με τους «ασπρόμαυρους» και αναμένεται να παρουσιαστεί και πάλι συνεπής στα καθήκοντα του.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είναι αλήθεια ότι δεν μπήκε φορτσάτος στην προετοιμασία, όμως αυτό δεν προκάλεσε καμία μάλλον ανησυχία στους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Ο λατινοαμερικανός ήταν θέμα χρόνου να βρει ρυθμό και να βγάλει στο χορτάρι το πραγματικό του «πρόσωπο».

Και είναι αλήθεια ότι το τελευταίο 20ήμερο ο έμπειρος παίκτης εμφανίζεται όλο και πιο βελτιωμένος, όλο και σε καλύτερη κατάσταση.

Οι πληροφορίες από το ΒΑΚ ανέφεραν ότι ο Νέιρα «πετούσε», κάτι που φυσικά προκαλεί τεράστια χαρά και στον Νίκο Νιόπλια.

Η παρουσία του, μάλιστα, στο πρόσφατο φιλικό απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης απέδειξε πως ο Αργεντινός είναι σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.

Όσοι κι αν έρθουν στη θέση του, όσο ταλαντούχοι κι αν είναι, εκείνος θα έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Η προσαρμογή του είναι δεδομένη εδώ και καιρό, έχει «κολλήσει» τέλεια στην ομάδα και αποτελεί ένα κομβικό μέλος της.

Οι επιλογές στα χαφ πλέον είναι αρκετές για τον Όμιλο, υπάρχουν λύσεις, όμως ο Μακεδόνας προπονητής είναι γεγονός ότι θέλει τον Νέιρα για τα… σημαντικά.

Στα παιχνίδια των ειδικών συνθηκών θέλει να είναι… εκεί, με τον ίδιο συνήθως ν’ ανταποκρίνεται άψογα στα καθήκοντα του.

Στα δύσκολα δεν έχει ποτέ… κρυφτεί, διαθέτει προσωπικότητα και εξαιρετική στόφα, οπότε, εφόσον είναι υγιής, θα προσφέρει στον ΟΦΗ σημαντική βοήθεια, στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πού χρειάζεται ενίσχυση ο ΟΦΗ

Γαγιέγος-Νέιρα: Ο νέος είναι ωραίος, ο παλιός είναι αλλιώς


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.