Ο Νέιρα ορίζει την ενδεκάδα του ΟΦΗ στη Λαμία

ΟΦΗ

Ο Αργεντινός και τα πλάνα του Νταμπράουσκας για το αποψινό ματς με τη Λαμία (Cosmote Sport 3).

Τη νίκη για να προσπεράσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και πιθανότατα και τον Αστέρα Τρίπολης (που παίζει εντός με τον ΠΑΟΚ) θέλει απόψε ο ΟΦΗ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία (17:00, Cosmote Sport 3) για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο ΟΦΗ, ο οποίος προέρχεται από την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ» και τον περιμένει ο Άρης, στο ίδιο γήπεδο, την επόμενη Δευτέρα, θέλει να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εκτός έδρας αναμετρήσεις και να πάρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα σε ένα ματς που μόνο εύκολο δεν είναι. Η Λαμία δίνει μάχη για να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις και να πάρει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στα πλέι άουτ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας, που γνωρίζει τις ιδιομορφίες και τις δυσκολίες της αποψινής εκτός έδρας αναμέτρησης, θα έχει στη διάθεση του τον Χουάν Νέιρα που ξεμπέρδεψε με την τιμωρία του και επέστρεψε, αλλά δεν θα έχει τον Ντίκο που έχει δηλωθεί να απουσιάσει λόγω καρτών.

Κι εδώ ακριβώς είναι όλο το ζουμί αναφορικά με την ενδεκάδα, με δεδομένο ότι ο τεχνικός του ΟΦΗ έχει πολλές λύσεις στα χέρια του. Από τη στιγμή που ο Ντίκο θα απουσιάσει το ερώτημα είναι ποιος θα τον αντικαταστήσει στην επίθεση, εφόσον βέβαια συνεχίσει με το ίδιο σύστημα όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια.

Η επιστροφή του Νέιρα δεν αποκλείεται να είναι η απάντηση, αφού δεν αποκλείεται να δούμε κάτι που έχουμε ξαναδεί, τον ΟΦΗ να παίζει δίχως καθαρό φορ με «ψευτοεννιάρι» τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Όχι πως δεν έχει λύσεις στην επίθεση ο Νταμπράουσκας. Και τον Φελίπε έχει και τον Γκρόνινγκ έχει, αλλά ο πρώτος χρειάζεται ένα μικρό διάστημα προσαρμογής ενώ ο δεύτερος διεκδικεί θέση στο βασικό σχήμα αν δεν προκριθεί τελικά η λύση του Νέιρα στην επίθεση. Οπως και να 'χει, ο Αργεντινός είναι πάρα πολύ πιθανό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα είτε ως «ψευτοεννιάρι» είτε μαζί με Τοράλ στα χαφ, πίσω από τον επιθετικό.

O Nταμπράουσκας θέλει τον ΟΦΗ κυρίαρχο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με ηρεμία και σωστή κυκλοφορία της μπάλας, να χτυπήσει τον αντίπαλο στον κενό χώρο. Ο Νταμπράουσκας θέλει να δει έναν ΟΦΗ σαν το ματς στο Αγρίνιο όπου είναι και το πιο κυριαρχικό του εκτός έδρας παιχνίδι στο εφετινό πρωτάθλημα.

Κατά τα λοιπά, στις υπόλοιπες θέσεις δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, εκτός αν δούμε ξανά κάποια «έκπληξη» σαν αυτή με την παρουσία του Μπάκιτς στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον ΠΑΣ το περασμένο Σάββατο.

Διαβάστε επίσης:

Η αποστολή του ΟΦΗ για τη Λαμία - Μέσα ο Νέιρα

Γιατί ο Νταμπράουσκας είναι... 3 σε 1!

Η βαθμολογία και το σημερινό πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.