Ο Νίκος Αγγελάκης στο προσκήνιο για τον ΠΟΑ

Γ' Εθνική

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr ο Νίκος Αγγελάκης μοιάζει ως ο επικρατέστερος για το ρόλο του επικεφαλής στο νέο διοικητικό σχήμα του ΠΟΑ.

Η δουλειά συνεχίζεται στο προσφυγικό προάστιο αναφορικά με την… επόμενη μέρα και στο προσκήνιο βρίσκεται το διοικητικό κομμάτι. Γενική συνέλευση δεν έχει οριστεί, ωστόσο ορισμένα βασικά ζητήματα έχουν προχωρήσει.

Μετά την επιθυμία του Γιάννη Καλέμπουμπα ν’ αφήσει τον προεδρικό θώκο, το μεγαλύτερο ερώτημα παραμένει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Οι «πράσινοι» από την πρώτη στιγμή είχαν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν οι αλλαγές να έχουν… εσωτερικό «χρώμα».

Να βγουν μπροστά, δηλαδή, πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στο ιστορικό σωματείο και το έχουν υπηρετήσει από διάφορες θέσεις. Ο Γιώργος Λέλεκας ήταν ο πρώτος στον οποίο έγινε κρούση και οι πιθανότητες ήταν αρκετές. Οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ωστόσο, φαίνεται ότι αποτέλεσε το ανυπέρβλητο εμπόδιο για να «τρέξει» το πλάνο.

Ο ίδιος, βέβαια, εννοείται πως θα παραμείνει δίπλα στους Ατσαλενιώτες και θα είναι μέλος της καινούργιας προσπάθειας. Νέος «πρωταγωνιστής», επομένως, στο πρότζεκτ του ΠΟΑ είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ο Νίκος Αγγελάκης.

Πρόκειται για το φυσιοθεραπευτή επί σειρά ετών του συλλόγου, ο οποίος γνωρίζει καλά την ομάδα και έχει ήδη… ενοχληθεί. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει αν ο κ. Αγγελάκης, που έχει υπάρξει και μέλος του Δ.Σ., θα οδηγήσει διοικητικά τους «πράσινους» την ερχόμενη σεζόν.  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.