Ο Νιόπλιας για το διπλό, την πίεση και τις απουσίες

22:14 | 04/09/2022

Τι είπε ο προπονητής του ΟΦΗ μετά το σπουδαίο διπλό της ομάδας του στο Πανθεσσαλικό.

Ο ΟΦΗ έφυγε νικητής με 1-0 από τον Βόλο και στάθηκε όρθιος παρά τις απουσίες και παρά την αποβολή του Λάρσον.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει, τον λόγο που επέλεξε να παίξει με πεντάδα στην άμυνα και την πίεση που υπάρχει στην Κρητική ομάδα.

Αναλυτικά:

«Είχαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, ήμασταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια ήμασταν μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο υποφέραμε όχι γιατί είχε φάσεις ο Βόλος, αλλά γιατί μας έβαλε μέσα, κοντά στο τέρμα μας. Ξέρετε και τα προβλήματά μας, έχουμε πολλούς παίκτες τραυματίες. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, ευτυχώς που προηγήθηκαμε, πιστεύω πως αν ο Βόλος ήταν μπροστά στο σκορ δεν θα είχαμε πολλές επιλογές για να το ανατρέψουμε. Η αλήθεια είναι πως δουλέψαμε καλά.

>>> Νιόπλιας στην Cosmote: «Κάναμε κατάθεση ψυχής»

Ο Βόλος δεν είχε φάσεις, παίξαμε πάρα πολύ καλά το τακτικό κομμάτι. Το δουλέψαμε όλη την εβδομάδα βλέποντας ποιοι παίκτες ήταν διαθέσιμοι. Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσαμε να παίξουμε ήταν με πεντάδα στην άμυνα. Πρέπει να προσαρμαστώ στο υλικό που έχω. Είχαμε έξω τον Τοράλ, τον Τσιλιανίδη, τον Νέιρα, τον Μπαλογιάννη, τον Ντουρμισάι, τις μεταγραφές που περιμένουμε, δεν μπορούμε να συμπληρώσουμε κανονικό σχήμα. Προσαρμόσαμε την ομάδα. Επαιξαν με ψυχή γιατί έχουν και ικανότητα, για να είναι στον ΟΦΗ πρέπει να έχουν ικανότητα.

Η νίκη είναι που σου δίνει ώθηση. Προερχόμασταν από ένα ματς και όλα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή. Είμαι 40 χρόνια στο ποδόσφαιρο, τα έχω ζήσει αυτά. Θα έρθουν αποδοκιμασίες, θα έρθουν χαρές, θα έρθουν λύπες, έτσι είναι αυτά. Σίγουρα βγάζει κάποια πίεση όλο αυτό στους ποδοσφαιριστές».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.