​Ο Νιόπλιας για το φιλικό, την προετοιμασία και τον ντε Γκουζμάν

20:09 | 23/07/2022

Όσα δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ μετά το φιλικό με την Εξέλσιορ Μασλούις.

Ο Νίκος Νιόπλιας στάθηκε στην εικόνα του ΟΦΗ μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα, με βάση το συγκεκριμένο στάδιο της προετοιμασίας, τόνισε πως αυτή τη στιγμή προέχει η φυσική κατάσταση, ενώ αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Τζόναθαν ντε Γκουζμάν.

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το δεύτερο. Δεν μας ενδιαφέρουν τώρα τα αποτελέσματα. Δεν μπορούμε να κρίνουμε για τακτικές αυτή τη στιγμή. Βλέπετε πως δοκιμάζουμε διάφορα, θέλουμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες που έχουν μικροπροβλήματα. Αφού βάζουμε στα πόδια μας πολλά χιλιόμετρα παιχνίδι με παιχνίδι ευελπιστούμε να είμαστε καλύτεροι. Τώρα είναι αποκλειστικά θέμα φυσικής κατάστασης. Θα φύγει η κούραση της προετοιμασίας, θα έχουμε καλύτερη ταχύτητα», τόνισε αρχικά με δηλώσεις του στην Cosmote και πρόσθεσε:

«Ισως ήταν καλύτερα που δεν έγινε το ματς με τη Χέρκουλες που θα ήταν πιο δυνατό γιατί προέκυψαν μικροπροβλήματα με παίκτες. Προβλήματα προετοιμασίας».

Οσον αφορά στην αποχώρηση του ντε Γκουζμάν, υπογράμμισε: «Ισως περιμέναμε περισσότερα από τον Τζόναθαν. Αλλά ήταν κύριος με όλη τη σημασία της λέξεως. Και τερματοφύλακα να τον βάζαμε θα προσπαθούσε για το καλύτερο! Ηταν και άτυχος, τραυματίστηκε την πρώτη χρονιά, τη δεύτερη ταλαιπωρήθηκε με τον κορωνοϊό. Λίγο φορμαρίστηκε στα περσινά πλέι άουτ και σωθήκαμε. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Ηταν οικογενειακό το θέμα, ήθελε να είναι κοντά στο παιδί του.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.