Ο Νταμπράουσκας ανέδειξε τη μεγάλη πρόκληση κόντρα στον Άρη

ΟΦΗ

Το στοιχείο εκείνο που θα καθορίσει το ματς της Δευτέρας στο «Γεντί Κουλέ».

Με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη μίλησε ο Βάλντας Νταμπράουσκας στη συνάντηση της Πέμπτης με τους δημοσιογράφους στο ΒΑΚ, θέλοντας έτσι να αναδείξει όχι μόνο τις δυσκολίες του προσεχούς αγώνα στο «Γεντί Κουλέ» αλλά και τη μεγάλη πρόκληση αυτού.

Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τη Δευτέρα μία ομάδα που έρχεται για το αποτέλεσμα και καλείται να αντιμετωπίσει τις ιδιαιτερότητας της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Φαινομενικά ο τρόπος που θα αγωνιστεί ο Άρης ταιριάζει στον ΟΦΗ που θέλει τους κενούς χώρους για να χτυπήσει τον αντίπαλο, αλλά από την άλλη το ότι θα παίξει κόντρα σε μία ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική φέρνει άλλες συνθήκες.

«Είναι δύσκολο το παιχνίδι και πιστέψτε με ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες. Τώρα έφυγε ο προπονητής, πούλησαν έναν παίκτη όμως είναι μια πολύ επιθετική και επικίνδυνη ομάδα με ικανούς παίκτες. Με τον Άρη πρέπει να είσαι πολύ καλός για να πάρεις την μπάλα γιατί είναι μια ομάδα που επίσης της αρέσει να έχει την μπάλα», ήταν τα λόγια του προπονητή του ΟΦΗ σχολιάζοντας το «ραντεβού» των δύο ομάδων την προσεχή Δευτέρα, τονίζοντας ιδιαίτερα το γεγονός της κατοχής της μπάλας.

Ο ΟΦΗ του Νταμπράουσκας έχει παίξει με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό εκτός έδρας και για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσει ομάδα της πρώτης εξάδας στο Ηράκλειο εκεί όπου ο Όμιλος στα προηγούμενα ματς είχε την κατοχή, κυριαρχούσε στην κυκλοφορία της μπάλας και είχε να αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες.

Τώρα από τη μία ο Άρης δεν πρόκειται να... κατεβάσει πούλμαν και αυτό είναι στα υπέρ για τον ΟΦΗ, αλλά από την άλλη επειδή ακριβώς θα επιδιώξει να πάρει την μπάλα και να «χτυπήσει» την άμυνα του ΟΦΗ αυτομάτως δημιουργείται η απαραίτητη προϋπόθεση της κατοχής. Δύο ομάδες που θέλουν να παίζουν επιθετικά, να βάζουν τους δικούς τους όρους στο παιχνίδι και να κρατάνε την μπάλα.

Αυτό είναι λοιπόν το βασικό στοιχείο του συγκεκριμένου παιχνιδιού και αυτό που ανέδειξε με τις δηλώσεις του ο Νταμπράουσκας γνωρίζοντας καλά πως αυτό το ματς είναι το πιο δύσκολο που έχει να αντιμετωπίσει στο «Γεντί Κουλέ, γεμάτο προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες να δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νταμπράουσκας: «Ξέρω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Ο Νταμπράουσκας και το τρολάρισμα για το χαμόγελο

Τοράρινσον - Λάρσον: Δύο μπακ - χαφ πολυτελείας για τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.