Ο ντε Γκουζμάν ήρθε την κατάλληλη στιγμή

ΟΦΗ

Ο Ολλανδός μέσος του ΟΦΗ επιστρέφει στη δράση σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν.

Ένα από τα ευχάριστα, μετά την ανακοίνωση της αποστολής του Ομίλου για τον Βόλο και τον Παναθηναϊκό, ήταν η επάνοδος του Τζόναθαν ντε Γκουζμάν στη δράση.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής του ηρακλειώτικου συλλόγου έλειψε για μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς λόγω τραυματισμού είχε τεθεί νοκ-άουτ για περίπου δύο μήνες.

Ο έμπειρος χαφ, πάντως, βρίσκεται ξανά στις επάλξεις, στοιχείο ιδιαιτέρως θετικό για τον Γιώργο Σίμο, αφού έχει στη διάθεση του και πάλι ένα πολύτιμο «όπλο» του συγκροτήματος του.

Μπορεί ο ντε Γκουζμάν να μην έχει πάρει αρκετά λεπτά συμμετοχής μέχρι τώρα, ωστόσο έχει καταφέρει από τις… περιορισμένες εμφανίσεις του με τους «ασπρόμαυρους» να δείξει εξαιρετικό πρόσωπο.

Η χρονιά έχει μπει σε μία κρίσιμη «στροφή», ο ΟΦΗ ρίχνεται στη «μάχη» του Κυπέλλου την Τετάρτη (20/01), στο πρωτάθλημα παλεύει για είσοδο στην εξάδα και η επιστροφή του αποτελεί τεράστιο «συν» για τον Όμιλο.

Με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα και τις «παραστάσεις» του μπορεί φυσικά να προσφέρει σημαντικά στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Ολλανδός έχει, βεβαίως, την ικανότητα να εξελιχθεί σε μία κομβική ομάδα και τώρα που τα περιθώρια λάθους και απωλειών έχουν μειωθεί αισθητά, εκείνος μπορεί να βελτιώσει την εικόνα του ΟΦΗ.

Η αυριανή συνάντηση με τον Βόλο, μάλιστα, έχει τη δική της σημειολογία, αφού στον αγώνα του πρωταθλήματος των δύο ομάδων, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο ντε Γκουζμάν είχε «λάμψει» με την απόδοση του.

Είχε, δηλαδή, αγωνιστεί για πρώτη φορά ως βασικός, έμεινε στο χορτάρι για 89 λεπτά και σημείωσε το παρθενικό του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα, καθώς άνοιξε το δρόμο στο 39’ για την ευρεία επικράτηση του συγκροτήματος του Σίμου με 1-4.

Ο ντε Γκουζμάν δύσκολα θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα, ωστόσο επανέρχεται σ’ ένα γήπεδο που ξυπνάει στον ίδιο και στον ΟΦΗ ευχάριστες αναμνήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Eκτός αποστολής ο Μεγιάδο!

Tι είπε ο Κλάτενμπεργκ για την κόκκινη στον Βάτερμαν

Απόψεις: Τι ακριβώς θέλει ο ΟΦΗ;


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.