Ο Ντουρμισάι βάζει δύσκολα στον Καστάνιος

Απόψεις

Ο Καστάνιος μέχρι να έρθει ο Ντουρμισάι έπαιζε μόνος του για την επίθεση. Τώρα οι απαιτήσεις μεγάλωσαν.

Πριν αποκτηθεί ο Φιόρι Ντουρμισάι και με δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα πήγαινε για την απόκτηση επιθετικού, είχε τονιστεί η σημασία του να έχει ο Λουκ Καστάνιος ανταγωνισμό για τη θέση στην ενδεκάδα και δη αυτή του φορ.

Ο Καστάνιος μέχρι να έρθει ο Ντουρμισάι έπαιζε μόνος. Αυτόν είχε ο Νιόπλιας και αυτόν έβαλε. Πιθανόν να τον βάλει και με τον Άρη, αλλά πλέον τα δεδομένα αλλάζουν και ο έμπειρος επιθετικός πρέπει να καταλάβει ότι για να συνεχίσει να είναι βασικός πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του.

Με τον Εργοτέλη ήταν απογοητευτικός. Αυτό δεν σημαίνει ότι του αξίζει αυτή η σχεδόν καθολική αποδόμηση. Η αξία του είναι δεδομένη μόνο που μέχρι τώρα δεν την έχει δείξει στον ΟΦΗ. Κάποια μεμονωμένα παιχνίδια δεν φτάνουν για να είναι ο βασικός επιθετικός στη σεζόν που αρχίζει σε λίγες μέρες.

Αυτό από μόνο του φτάνει για να γίνει αντιληπτό πόση μεγάλη ανάγκη είχε ο ΟΦΗ να πάρει και δεύτερο φορ. Ο Ντουρμισάι ήρθε όχι μόνο για παγκίτης πολυτελείας, αλλά για να διεκδικήσει με αξιώσεις θέση στην ενδεκάδα. Την προηγούμενη Παρασκευή στο φιλικό με τον Εργοτέλη μπήκε ως αλλαγή και φάνηκε. Ήταν εμφανής η διαφορά με τον Καστάνιος και αυτό δημιουργεί ευχάριστους πονοκεφάλους στον Νιόπλια.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, βέβαια, ξέρει ότι χρειάζεται ειδική μεταχείριση στο θέμα του επιθετικού. Δεν μπορείς από τη μία στιγμή στην άλλη να βάλεις στον πάγκο τον Καστάνιος και να τον αποτελειώσεις ψυχολογικά. Όπως διαχειρίστηκε άψογα τον Χουάν Νέιρα και στα τελευταία φιλικά «πετάει» το ίδιο θα κάνει και με την περίπτωση του Καστάνιος. Με την έξτρα πίεση του Ντουρμισάι που... καιροφυλακτεί για την ενδεκάδα.

Ο πήχης για τον Λουκ Καστάνιος ανεβαίνει και το ίδιο οι απαιτήσεις. Πλέον υπάρχει ανταγωνισμός και αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει. Και δικό του, αλλά και του Νιόπλια που βλέπει πως έχει λύσεις. Όχι σε όλες τις θέσεις (μην τα ξαναλέμε), αλλά τουλάχιστον στην επίθεση τα χέρια του είναι λυμένα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δύο μεταγραφές ακόμα για το... κερασάκι στην τούρτα

Δύο παίκτες θέλει ακόμα ο ΟΦΗ: Τον εξτρέμ και τον 12ο

Poll: Ψήφισε την καλύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.