Ο Ντουρμισάι το ζήτησε και ήρθε: Σκόραρε και... απογειώθηκε!

08:30 | 07/11/2021

Ο Φιόριν Ντουρμισάι πέτυχε τα γκολ που ήθελε διακαώς και για τα οποία είχε αναφερθεί στη συνέντευξη στο Capitano.gr

Πριν από περίπου ένα μήνα, 11 Οκτωβρίου για την ακρίβεια, ο Φιόριν Ντουρμισάι, ο κορυφαίος και σκόρερ δις κόντρα στον Ατρόμητο, παραχώρησε συνέντευξη στο Capitano.gr και αναφέρθηκε σε όλα που αφορούν τον εαυτό του και τη νέα του ομάδα, τον ΟΦΗ.

Σε αυτά ήταν και το γκολ, αυτό που ήθελε διακαώς για να πάρει τα πάνω του. Αυτό που ήθελε διακαώς και ο Νίκος Νιόπλιας για να μπει τέλος στη γκίνια και την "ανομβρία" της ομάδας του. Και ο... αθεόφοβος πέτυχε δύο, μέσα σε δύο λεπτά και δικαίως ήταν ο MVP του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο. Και αυτά τα δύο τον "απογείωσαν" σε όλη τη διάρκεια του ματς παίζοντας σαν... σεληνιασμένος!

Τι δήλωνε για τα γκολ που του λείπουν

«Αυτό που θέλω να βελτιώσω είναι να πιστέψω περισσότερο στον εαυτό μου», δήλωνε ο 24χρονος φορ στη συνέντευξή του στο Capitano.gr και πρόσθετε: «Έχω δει πως ήμουν όταν πίστευα στον εαυτό μου. Ένα γκολ μπορεί να σε απογειώσει. Να σπάσει το ρόδι. Ο επιθετικός θέλει το γκολ, με αυτό τρέφεται».

Το βράδυ του Σαββάτου, ο "Ντούρμι" έκανε την αρχή, άνοιξε τον... προσωπικό του λογαριασμό και ετοιμάζεται για ακόμη ένα καλύτερο μέλλον. Ο Νίκος Νιόπλιας τον αποθέωσε μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο και τόνισε το αυτονόητο: «Ο επιθετικός ζει και αναπνέει για το γκολ. Έτσι και ο Ντουρμισάι. Ο Ντουρμισάι ταλαιπωρείται, του ευχόμαστε να βρει ακόμα πιο καλά τα πατήματά του».

Θυμηθείτε τη συνέντευξη του Φιορίν Ντουρμισάι και τα όσα είχε δηλώσει για τη δική του απόδοση:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.