​Ο Ντρέσεβιτς, ο ΟΦΗ... και η Εθνική

ΟΦΗ

Η περίπτωση του 25χρονου Κοσοβάρου αμυντικού, ποια τα δεδομένα με ΟΦΗ και το... ραντεβού με την Εθνική Ελλάδας.

Το όνομα του Ιμπραϊμ Ντρέσεβιτς βρίσκεται από το Σάββατο στην επικαιρότητα του ΟΦΗ, αφού ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός είναι στο στόχαστρο του Ομίλου χωρίς όμως να έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

Κι εδώ ακριβώς είναι το ζουμί της υπόθεσης, αφού όπως τονίσαμε και το Σάββατο ο ΟΦΗ έχει τσεκάρει τον Ντρέσεβιτς, ο Γιάννης Σαμαράς τον έχει δει από κοντά στα ταξίδια που έκανε πριν από λίγο καιρό στο εξωτερικό, αλλά επί της ουσίας δεν υπάρχει κάτι. Ο Κοσοβάρος αμυντικός προτάθηκε στην Κρητική ομάδα, πέρασε από το σκανάρισμα του Σαμαρά και πλέον αναμένουμε για το... επόμενο επεισόδιο και το αν θα υπάρξει ενδιαφέρον του Ομίλου.

Το κασέ και η Σαμπντόρια

Ο Ντρέσεβιτς μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από την Χέρενφεν μετά από τρία χρόνια στην Ολλανδία και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για... ακριβούτσικο ποδοσφαιριστή, αφού το συμβόλαιό του κυμαίνεται γύρω στα 130-150.000 ευρώ, όχι εκτός των στάνταρ του ΟΦΗ, αλλά σίγουρα πρόκειται για μία ακριβή λύση.

Ο ΟΦΗ θέλει να ενισχυθεί στην άμυνα, ανεξάρτητα από την υπόθεση του Πραξιτέλη Βούρου, ωστόσο υπάρχει η αίσθηση ότι για τον Ντρέσεβιτς θα κινηθεί αν έχουμε αρνητική εξέλιξη με τον Βούρο (χωρίς να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση έτσι κι αλλιώς). Εδώ βέβαια γεννάται το εύλογο ερώτημα πότε θα υπάρξει απάντηση από πλευράς Έλληνα αμυντικού στην πρόταση του ΟΦΗ. Ο Όμιλος έχει κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε για τον Βούρο και πλέον περιμένει την απάντησή του, η οποία δεν αποκλείεται να έρθει τη νέα εβδομάδα.

Ο Ντρέσεβιτς, πάντως, είναι και στα ραντάρ της Σαμπντόρια και αυτό ίσως να δυσκολέψει την όλη υπόθεση για τον ΟΦΗ. Η ιταλική ομάδα θέλει τον παίκτη και το έχει επιβεβαιώσει δια στόματος τεχνικού διευθυντή και δημοσιεύματα από Ιταλία τον φέρνουν κοντά σε συμφωνία. Αυτό σημαίνει πως αν η Κρητική ομάδα αποφασίσει να κινηθεί τελικά για τον ποδοσφαιριστή πρέπει να το κάνει άμεσα όπως άμεση πρέπει να είναι και η απάντηση του Βούρου που θα διαμορφώσει ανάλογα τις μεταγραφικές κινήσεις.

Το "ραντεβού" με τον... Πογέτ

Ο κόσμος του ΟΦΗ, πάντως, είναι πιθανό να έχει την ευκαιρία να δει εν δράσει τον Ντρέσεβιτς στον αγώνα κόντρα στην Εθνική Ελλάδας του Πογέτ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει απόψε το Κόσοβο και ο 25χρονος στόπερ δεν αποκλείεται να πάρει φανέλα βασικού (Alpha και Nova η τηλεοπτική κάλυψη του ματς). Ο Ντρέσεβιτς στο ματς της Πέμπτης απέναντι στην Κύπρο, έπαιξε στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ανάλογα τις ανάγκες έχει χρησιμοποιηθεί και ως «6άρι» στην Εθνική, παρά το γεγονός πως δεν είναι η θέση του, με ιδιαίτερη επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ και η περίπτωση Ντρέσεβιτς


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.