Ο ΟΦΗ και η περίπτωση Ντρέσεβιτς

ΟΦΗ

Η περίπτωση του 25χρονου Κοσοβάρου αμυντικού που έχει προταθεί και έχει περάσει από το μικροσκόπιο του Γιάννη Σαμαρά.

Ανεξάρτητα από την περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου ο ΟΦΗ αναζητά κεντρικό αμυντικό αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Όπως έχουμε γράψει ξανά, ο Όμιλος θα κινηθεί για στόπερ και αν υπάρξει κάποια αρνητική εξέλιξη με τον Βούρο τότε θα πάει για δύο. Ένα όνομα που έχει προταθεί στην Κρητική ομάδα και εξετάζεται είναι αυτό του Ιμπραϊμ Ντρέσεβιτς. Πρόκειται για τον Κοσοβάρος στόπερ που τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Ολλανδία με την φανέλα της Χέρενφεν και ήταν από τους παίκτες που είδε από κοντά ο Γιάννης Σαμαράς την περίοδο που ταξίδεψε στην Ευρώπη για σκάουτινγκ.

Με την περίπτωση του Ντρέσεβιτς δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη προς το παρόν, αλλά δεδομένα είναι στα "ραντάρ" των επικεφαλής για το κέντρο της άμυνας, όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από το μικροσκόπιο του Γιάννη Σαμαρά.

Ο Ντρέσεβιτς είναι διεθνής και μάλιστα στο ματς της Πέμπτης απέναντι στην Κύπρο, ο 25χρονος αμυντικός στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Θυμίζουμε πως αύριο, Κυριακή, η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει το Κόσοβο για το Nations League και είναι πολύ πιθανό να πάρει φανέλα βασικού.

Η σημαντική παράμετρος στην περίπτωση του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου του ΟΦΗ είναι ότι μένει ελεύθερος από την Χέρενφεν, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε.

Η ουσία είναι ότι επιβεβαιώνεται η πρόθεση του ΟΦΗ να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας, ανεξάρτητα με το θέμα Βούρου και μένει να δούμε αν ο Κοσοβάρος αμυντικός θα είναι τελικά ο «εκλεκτός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να κλείσουν οι πληγές... και να πατήσει γκάζι το πούλμαν

Τέλη Ιουνίου η «πρώτη», πρόβα τζενεράλε στον Βόλο

Ο «καυτός» Ιούνιος του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.