«Ο ΟΦΗ χρειάζεται χρήματα, αλλά χρειάζεται και αγάπη»

12:38 | 23/03/2018

Τη δήλωση αυτή έκανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Αλετράς, με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας της.

Αναλαμβάνοντας τις διοικητικές τύχες της ομάδας σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, η Διοικούσα Επιτροπή παραδίδει τον έλεγχό της στη νέα διοίκηση που εκλέχθηκε, με τον κ. Αλετρά να ευχαριστεί δημόσια όλους βοήθησαν στη δύσκολη αυτή προσπάθεια.

Αναλυτικά στη δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο Γιώργος Αλετράς αναφέρει: «Η ομάδα χρειάζεται χρήματα, αλλά και αγάπη. Και τα δυο έλειπαν, όταν αναλάβαμε εμείς. Δώσαμε αγάπη, αλλά και όσα χρήματα μπορέσαμε να βρούμε, από τους μετόχους.

Τα διαχειριστήκαμε με σύνεση. Ευχαριστώ τα παιδιά της Διοικούσας Επιτροπής. Ρισκάραμε πολύ. Είχαμε στο μυαλό μας μόνο πως θα σωθεί η ομάδα, χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας, τους εαυτούς μας και τα σπίτια μας. Πετύχαμε περισσότερα από ότι περιμέναμε. 

Κάποιοι από εμάς συνεχίζουν στη νέα διοίκηση, για να ολοκληρώσουμε, αυτό που έχουμε ξεκινήσει. Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα πετύχουμε το στόχο μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.