Ο ΟΦΗ έβαλε τέλος στην ασυλία του Φωτιά

SMS

Φωτιάς και Τζοβάρας έμειναν εκτός ορισμών αυτή την αγωνιστική και η πίεση του ΟΦΗ έπιασε τόπο φέρνοντας την πρώτη... νίκη.

Οι ορισμοί της προσεχούς αγωνιστικής (Σιδηρόπουλος στο ΟΦΗ-Παναιτωλικός) είχαν τη δική τους, ξεχωριστή, είδηση και αυτή είχε να κάνει με το γεγονός ότι απουσίαζαν τα ονόματα των Φωτιά και Τζοβάρα.

Oι δύο αρνητικοί πρωταγωνιστές της «κλοπής» του ΟΦΗ στην Τούμπα το προηγούμενο Σάββατο μπήκαν στο ψυγείο από τον Κλάτενμπεργκ δικαιώνοντας έτσι τον ΟΦΗ και τις προσπάθειές του όλες τις προηγούμενες μέρες.

Όπως είχαμε γράψει, ο ΟΦΗ δεν θα άφηνε έτσι τα γεγονότα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και είχε αρχίσει άμεσα τις διαδικασίες ώστε να καταστήσει σαφές στους επικεφαλής ότι δεν θα ανεχτεί να γίνει έρμαιο κάθε διαιτητή που είτε δεν γνωρίζει τους κανονισμούς είτε προκλητικά θέλει να ευνοήσει μία ομάδα. Δεν είναι λίγες οι φορές εφέτος που ο Όμιλος έπεσε θύμα των διαιτητών, πόσο μάλλον του Βασίλη Φωτιά και οι ενέργειες που προηγήθηκαν μέχρι τους ορισμούς της Παρασκευής είχαν μία στόχευση: πρώτον να μείνουν εκτός οι δύο συγκεκριμένοι που ήταν και οι υπεύθυνοι της φάσης του περιβόητου πέναλτι του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ και δεύτερον να μπει ένα τέλος στους «Φωτιάδες του μέλλοντος.

Στην ΠΑΕ δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια. Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι δεν επιλέγουν τις άναρθρες κραυγές και την επικοινωνιακή πολιτική των ανακοινώσεων, σαν άλλες ΠΑΕ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εργάζονται υπέρ των συμφερόντων του ΟΦΗ και υπέρ του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα μπας και απαλλαγούμε από διαιτησίες σαν αυτή της Τούμπας και δούμε ένα καλύτερο αύριο.

Το εύκολο για τον Ομιλο θα ήταν να βγάζει ανακοινώσεις, να δείξει με άλλο τρόπο την οργίλη αντίδρασή του, αλλά πολλές φορές το να κάνεις φασαρία δεν σημαίνει πως... ακούγεσαι. Οι άνθρωποι της Κρητικής ΠΑΕ έκαναν αυτό που έπρεπε για να γίνει το πρώτο βήμα: τέλος στην ασυλία του Φωτιά, στο ψυγείο μαζί με τον Τζοβάρα.

Είναι μία αρχή κι αυτή. Και σημαντική γιατί έγινε αντιληπτή -ακόμα κι από αυτούς που... δεν είδαν τίποτα- η αδικία του ΟΦΗ το περασμένο Σάββατο. Και η νίκη με τον «αποκλεισμό» Φωτιά-Τζοβάρα ανήκει ξεκάθαρα στην Κρητική ΠΑΕ και τους ανθρώπους της. Οι όποιες προσπάθειες να... την καρπωθούν άλλοι, στο περιθώριο της κόντρας Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ που «πουλάει», είναι απλώς η προσπάθεια να προβληθεί πάλι το περιβόητο Big-4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι έχει ο Φωτιάς με την Κρήτη;

Ο συμπαθητικός ΟΦΗ έγινε ξαφνικά... αντιπαθητικός


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.