Ο ΟΦΗ έχει μπροστά του το πιο δύσκολο παιχνίδι έως τώρα

Απόψεις

Οι απουσίες, το ''Γεντί Κουλέ'' και ο Ατρόμητος που παρά το μέτριο ξεκίνημα διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ - το πρώτο ''πρέπει'' της σεζόν

Ο 3ος ΟΦΗ των 7 βαθμών, αντιμετωπίζει το Σάββατο (17.30) στο ''Γεντί Κουλέ'', τον Ατρόμητου του ενός μόλις βαθμού (σε 3 αγώνες). Η αναμέτρηση θα γίνει στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής, με την ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας να επιθυμεί το απόλυτο (3/3) στην έδρα της.

Αυτά με τα εισαγωγικά. Μπορεί η έως τώρα βαθμολογία και εικόνα των ομάδων να δίνει το προβάδισμα στον ΟΦΗ, όμως το παιχνίδι είναι πιο δύσκολο από ότι φαίνεται. Ένα γκρουπ που έως τώρα έχει εκμεταλλευτεί στο 100% την έδρα του και μάλιστα με ομάδες της πρώτης 5αδας (ΠΑΟΚ - Άρη), ενώ ο Ατρόμητος που ξεκίνησε με φιλοδοξίες φέτος ψάχνει πλέον παντού βαθμούς.

Η ομάδα του Περιστερίου έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ των τελευταίων ετών, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της, πραγματικά πρόκειται για ρόστερ με ποιότητα που παρά το άσχημο ξεκίνημα παραμένει ιδιαίτερα επικίνδυνη. O Aτρόμητος με Τζαβέλλα στο ρόστερ, με δύο δανεικούς από Ολυμπιακό (Καμαρά - Κουντέ), με Τσιντώντα και Βέργο και με καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές.

Βέβαια, το... κουμάντο στο ματς θα το έχει ο ΟΦΗ. Αν ο Όμιλος πιάσει καλή απόδοση, πιθανότατα θα κερδίσει.

Ο πρόσφατος τραυματισμός του φορμαρισμένου Ντίκου, ο απών Ριέρα και ο Χριστογεώργος που παραμένει αμφίβολος, μπορεί να ρίχνουν λίγο την δυναμική του ΟΦΗ, όμως το φετινό ρόστερ δείχνει να έχει λύσεις και ευκαιρία για κάτι καλό. Στα θετικά η πιθανή επιστροφή του Μοσκέρα, παίκτης που μπορεί να ανακατέψει το ματς, σε κάποιο πιθανό ''Χ'' κοντά στο 60'.

Πέρα από τις απουσίες του, την μεγάλη ανάγκη βαθμών του αντιπάλου, ο ΟΦΗ καλείται το Σάββατο να κερδίσει και το πρώτο ''πρέπει'' της χρονιάς. Δύο περίεργα εκτός έδρας ματς, δύο ντέρμπι εντός και τώρα ο Ατρόμητος. Για πρώτη φορά στη σεζόν, η κρητική ομάδα έχει ένα επιπλέον βάρος για ''τρίποντο'' στο ματς του Σαββάτου, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια τον δυσκολεύει και τα ματς είναι στο όριο. Ένα ''διαφορετικό'' ματς που ίσως δούμε και εκπλήξεις στην 11αδα από τον Λιθουανό προπονητή...

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.