Ο ΟΦΗ έχει όλα τα στοιχεία για την πρόκληση της νέας χρονιάς

ΟΦΗ

Είναι ίσως η πρώτη φορά που η γενικότερη αύρα φέρνει τη θετική προδιάθεση πως του χρόνου κάτι καλό θα γίνει.

Η συνάντηση με τον Μηνά Λυσάνδρου το μεσημέρι της Δευτέρας είχε πολλές ειδήσεις και πολλά ενδιαφέροντα ζητήματα, ενώ ίσως ήταν η πρώτη φορά που η γενικότερη αύρα φέρνει τη θετική προδιάθεση πως του χρόνου κάτι καλό θα γίνει.

Ο ΟΦΗ έχει προπονητή, κόσμο, κορμό, διοίκηση, όλα αυτά συνθέτουν τα στοιχεία που μπορούν να σου δώσουν την ώθηση για κάτι καλό και αυτό τόνισε και ο CEO του ΟΦΗ, υπογραμμίζοντας ότι ο σύλλογος έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία ενόψει της επόμενης περιόδου.

Αν κάτι θα έπρεπε να κρατήσουμε ως επιμύθιο της κουβέντας με τον Μηνά Λυσάνδρου είναι ακριβώς αυτό: ο ΟΦΗ μπαίνει σε μία διαφορετική αφετηρία για τη νέα χρονιά, πιο σίγουρη, πιο ορθολογική και σίγουρα... σοφότερη σε σχέση με τα λάθη του πρόσφατου παρελθόντος.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε ένα γενικότερο καλό φεγγάρι. Έγιναν πολλά πέρυσι, ήρθαν αλλαγές, άλλαξε ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας και όλα αυτά εν μέσω δράσης και προσπάθειας για αγωνιστική άνοδο ώστε να σταματήσει η βαθμολογική κάθοδος. Οπως σωστά τόνισε ο CEO της Κρητικής ΠΑΕ, "είναι σαν να προσπαθείς να φτιάξεις το αεροπλάνο την ώρα που πετάει".

Όχι μόνο διορθώθηκε η βλάβη του αεροπλάνου, αλλά όπως φαίνεται είναι έτοιμο για νέες πτήσεις με προορισμό εκεί που ορίζει η ιστορία του ΟΦΗ: όσο ψηλότερα γίνεται με αφετηρία του στόχου τα πλέι οφ.

Ο Μηνάς Λυσάνδρου πάντα είναι προσεκτικός στο πως θα διατυπώσει κάτι για να μην υπάρχουν περιθώρια παρερμηνείας. Στο θέμα της επόμενης μέρας, όμως, δηλαδή της επόμενης σεζόν δεν "μάσησε" τα λόγια του. Η ομάδα θέλει την εξάδα, η ομάδα έχει το μπάτζετ για να το πετύχει (το υψηλότερο της Super League μετά το λεγόμενο Big-5), η ομάδα έχει το αφεντικό που θα βάλει το χέρι στην τσέπη για να γίνει το απαιτούμενο μπουστάρισμα και να αποκτηθούν οι καλύτεροι δυνατοί παίκτες με την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χρημάτων για να μειωθούν και τα ποσοστά του λάθους.

Σίγουρα για όλα τα παραπάνω θα παίξουν ρόλο αυτά που θα γίνουν το καλοκαίρι ώστε να βοηθηθεί ο Νταμπράουσκας και -το βασικότερο- πότε θα γίνουν. Αλλά εφέτος όλα δείχνουν διαφορετικά και το να μιλάμε για εξάδα και υψηλούς στόχους δεν είναι κάτι που αντιμετωπίζεται με χλευασμό όπως γινόταν από μερίδα φιλάθλων τα προηγούμενα χρόνια. Κι αυτό από μόνο του είναι μία μεγάλη νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτά είναι τα δεδομένα για Μανδά, Μπαλογιάννη και Διαμαντή

Προχωράει χωρίς τεχνικό διευθυντή ο ΟΦΗ

Η περίπτωση του «διαζυγίου» με τον Τσιλιανίδη

Συνεχίζει στην Cosmote TV ο ΟΦΗ

Περί σκάουτινγκ ο λόγος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.