Ο ΟΦΗ νικάει και τις μουρμούρες

Απόψεις

Ο ΟΦΗ κερδίζει επαγγελματικά και δεν αφήνει δικαιώματα για μουρμούρες.

Οι παίκτες του Σίμου προσέγγισαν από τη σωστή πλευρά άλλο ένα παιχνίδι, ωστόσο η εφαρμογή του πλάνου κόντρα στους Αγρινιώτες δεν ήταν η επιθυμητή.

Η ουσία, βέβαια, ποια ήταν; Άλλη μία νίκη και πάμε στο… επόμενο. Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, δηλαδή, πέτυχε το στόχο του και συνέχισε την πολύ καλή παρουσία του στο πρωτάθλημα.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν τον πλήρη έλεγχο της συνάντησης σε όλη τη διάρκεια της και βρήκαν έναν αντίπαλο που τους περίμενε στο μισό γήπεδο.

Και ενώ μπήκαν πολύ δυνατά, στη συνέχεια δεν είχαν την ίδια ένταση. Ήταν φανερό πως  διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες υπήρχε, όμως ο ΟΦΗ δεν είχε τρόπους για να δώσει «μορφή» στην ανωτερότητα του.

Η αποβολή του Ρότσα, μάλιστα, σαν ν’ αποπροσανατόλισε τους ποδοσφαιριστές του Σίμου, οι οποίοι ήταν νευρικοί και ενώ είχαν την απαιτούμενη λογική, τα χαλούσαν στη δημιουργία.

Ακόμη και το γρήγορο γκολ στην επανάληψη και ο ενθουσιασμός που έφερε, δεν άλλαξε και πολύ την εικόνα των νικητών. Ναι μεν «αφεντικό», διατηρούσαν τα «ηνία», αλλά η επικράτηση τους δεν ήταν ολοκληρωτική, από την άποψη πως οι «μηχανές» δε δούλεψαν στο φουλ, ενώ βγήκαν και κάποιες αμυντικές αδυναμίες.

Ακόμη, όμως, κι έτσι οι «ασπρόμαυροι» πήραν εύκολα, «καθαρά» και χωρίς άγχος το «τρίποντο». Και αυτό φυσικά κάτι λέει από μόνο του. Ότι, δηλαδή, πλέον ο ΟΦΗ μπορεί, κι όταν δεν εντυπωσιάζει, να φτάνει σε «επαγγελματικές» επιτυχίες.

Το σύνολο του Γιώργου Σίμου έχει ανέβει επίπεδο και αυτό δεν είναι τραβηγμένο να το υποστηρίξει κάποιος. Σε άλλες περιπτώσεις, σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις,το φινάλε θα ήταν εντελώς διαφορετικό. Θα είχε προβληματισμό και… ψιλομουρμούρες.

Με τη νέα τάξη πραγμάτων, ωστόσο, ο Όμιλος έχει και αυτή την πολυτέλεια. Να μην βρίσκεται και στα καλύτερα του και να ξεπερνάει ανώδυνα τα εμπόδια, στοιχείο της ποιότητας που διαθέτει.  

Και το πιο σπουδαίο είναι ότι ο ηρακλειώτικος σύλλογος έβγαζε τη σιγουριά το Σάββατο (14/09) ότι είτε έτσι, είτε αλλιώς θα κέρδιζε τον αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Κλικ» από την... αυτοψία Μπούση στην μπουτίκ

Κοροβέσης στο Capitano.gr: «Μας αρέσει το πλάνο του ΟΦΗ»

Ο Στάθης είδε ΟΦΗ

Το ξεχωριστό μήνυμα στη βράβευση του Νοικοκυράκη

Σχόλιο Κώστα Φερετζάκη: Ο ΟΦΗ «εκτοξεύει» υγεία...

Η VIP Lounge έχει άρωμα... '87

Ο ΟΦΗ παρουσιάζει... τη next generation

ΟΦΗ-Παναιτωλικός: Δείτε τα highlights του αγώνα

Ρόναλντ Γκόμεζ: ένας δεινός γκολτζής!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.