Το πλάνο δεν το σταματά ούτε ο κορωνοϊός

10:50 | 08/04/2020

Ούτε οι αρνητικές συγκυρίες δεν μπορούν ν’ ανακόψουν το δρόμο του ΟΦΗ - μετά το Πάσχα οι αποφάσεις

Την ώρα που ένα μεγάλο ποσοστό συλλόγων στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα βρίσκεται «πελαγωμένο» στη μέση του… κυκεώνα του κορωνοϊού, ο ΟΦΗ προχωράει το σχεδιασμό του.

Η παύση της δράσης και το «λουκέτο» που έχει μπει σχεδόν παντού, λόγω της πανδημίας, είναι λογικό να έχει «φρενάρει» τον προγραμματισμό των «ασπρόμαυρων».

Στην παρούσα φάση, δηλαδή, οι επαφές έχουν περιοριστεί και τα… σπουδαία στις τάξεις του ηρακλειώτικου συλλόγου, που έχουν να κάνουν κυρίως με την τρέχουσα σεζόν, αναμένονται πια μετά το Πάσχα.

Το διάστημα εκείνο, δηλαδή, και μετά και τη νέα τηλεδιάσκεψη της Super League 1, η διοίκηση του ΟΦΗ προτίθεται να πάρει ουσιαστικές αποφάσεις.

Και σ’ αυτό το κομμάτι, πάντως, το οποίο αφορά στη διακοπή του πρωταθλήματος και είναι ιδιαίτερα… λεπτό και απαιτεί ανάλογους χειρισμούς, η ομάδα παρουσίασε τη δική της στάση.

Ανέλυσε δια στόματος Ηλία Πουρσανίδη το σκεπτικό της και παρακίνησε όλα τα μέλη να εξετάσουν εξονυχιστικά κάθε παράμετρο πριν την τελική ετυμηγορία, στοιχείο που φανερώνει ότι στον ΟΦΗ προέχει το κοινό καλό αυτές τις κρίσιμες ώρες και το συμφέρον όλων. Δεν παρεκκλίνει από τη φιλοσοφία του, ακόμη κι αν δεν εξυπηρετείται απόλυτα.

Και σε γενικότερο πλαίσιο, βέβαια, ο Όμιλος δουλεύει το πλάνο του και προχωράει με σταθερά «βήματα», εντός και εκτός γηπέδων.

Και αυτό φάνηκε για άλλη μία φορά και από τις πρόσφατες δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Μανώλη Βογιατζάκη.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το σύνολο του Γιώργου Σίμου ασχολείται εντατικά με το scouting, προκειμένου να έχει μια «καθαρή» εικόνα της αγοράς και να καλύπτει έγκαιρα και εύστοχα τις ανάγκες του.

Στις βασικές προθέσεις του οργανισμού, φυσικά, είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του brand, αλλά και η συνολική βελτίωση και εξέλιξη. Και ένα σημαντικό «κεφάλαιο» αποτελεί το «Γεντί Κουλέ», στο οποίο θα πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες, ώστε να δώσει στο «σπίτι» του ο ΟΦΗ τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ερχόμενης σεζόν.

Το πρότζεκτ του Ομίλου στηρίζεται σε συγκεκριμένες… συντεταγμένες, χρονοδιάγραμμα υπάρχει και είναι ξεκάθαρο πως ο ηρακλειώτικος σύλλογος βαδίζει ανοδικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι σημαίνουν για τον ΟΦΗ οι αλλαγές της FIFA

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.