Τι σημαίνουν για τον ΟΦΗ οι αλλαγές της FIFA

21:03 | 07/04/2020

Με ποιους παίκτες παρατείνεται αυτόματα η συνεργασία.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ξεκαθάρισε, όπως αναμενόταν, το «τοπίο», αφού το «χτύπημα», που έχει δεχτεί το ποδόσφαιρο από τον κορωνοϊό είναι τεράστιο.

Από τη στιγμή που κανείς ουσιαστικά δεν μπορεί να καθορίσει τον τρόπο και το χρόνο, που θα τελειώσει η σεζόν, η FIFA διαμόρφωσε τα νέα δεδομένα εν μέσω πανδημίας.

Οι ποδοσφαιριστές, επομένως, οι οποίοι είχαν συμβόλαιο με τις ομάδες τους μέχρι και τις 30 Ιουνίου, θα παραμείνουν στα κλαμπ τους μέχρι να τελειώσει και επίσημα η τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδος σε κάθε χώρα.

Ο ΟΦΗ στη συγκεκριμένη κατηγορία έχει μόλις 6 παίκτες και πρόκειται για τους Μπράουν, Νάστο, Βίκτορ, Μπολάκη, Δερμιτζάκη και Ντίνα.

Αυτό σημαίνει ότι άπαντες μένουν στον Όμιλο μέχρι το φινάλε της σεζόν. Κάτι ανάλογο, πάντως, συμβαίνει και με την κατηγορία των δανεικών.

Οι Σεμέντο, Μεγιάδο και Μάνος, δηλαδή, δεν ανήκουν στον ηρακλειώτικο σύλλογο, όμως βάσει των αλλαγών της FIFA, ο Γιώργος Σίμος θα τους έχει κανονικά στη διάθεση του έως την ολοκλήρωση των επίσημων υποχρεώσεων των «ασπρόμαυρων».

Οι νέες συνθήκες επηρεάζουν και το κομμάτι των καλοκαιρινών μεταγραφών. Είναι δεδομένο ότι στον ΟΦΗ έχουν κάνει την προεργασία τους και έχουν ένα συγκεκριμένο πλάνο.

Ξέρουν τι θέλουν και τι ψάχνουν στα καλοκαιρινά… ψώνια τους, αλλά πλέον θα πρέπει να περιμένουν να τελειώνει η χρονιά στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται οι στόχοι τους και μετά να κλείνουν τις υποθέσεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωσε τους νέους κανονισμούς η FIFA!

Τι συμβαίνει με τον Ιατρούδη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.