Ο ΟΦΗ γίνεται ξανά μεγάλος και ελκυστικός

SMS
14:01 | 27/01/2019

Ο πάγκος του ΟΦΗ έχει γίνει πλέον ελκυστικός και ήταν πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να είναι στη θέση του Βέρα.

Ο ΟΦΗ πήγε εξ αρχής στη λύση των Βέρα-Ισις, το πάλεψε, τα κατάφερε και σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τέλος της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδόπουλου, βρήκε τον αντικαταστάτη του.

Για να φτάσουμε, όμως, στη συγκεκριμένη συμφωνία μεσολάβησαν μέρες που στα γραφεία της ΠΑΕ έρχονταν δεκάδες προτάσεις για υποψήφιους προπονητές τόσο από Ελλάδα όσο από εξωτερικό.

Ο ΟΦΗ μπορεί να είχε διαλέξει το δρόμο του σχετικά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλά το γεγονός ότι στα γραφεία της ομάδας γινόταν κατακλυσμός προτάσεων έχει τη σημασία του. Ο πάγκος του ΟΦΗ είναι πλέον ελκυστικός γιατί υπάρχει το πρότζεκτ που τον κάνει τέτοιο. Μια σταθερή και δυνατή διοίκηση, χωρίς παλινωδίες του παρελθόντος, ένα πλάνο που τρέχει και μία ομάδα ανθρώπων που δεν ήρθαν στον ΟΦΗ για να προβληθούν, αλλά για να μεγαλώσουν ξανά το σύλλογο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, πως υπήρχαν Ελληνες προπονητές που αυτό το διάστημα δεν έχουν δουλειά και «παρακαλούσαν» να χτυπήσει το τηλέφωνό του από τον ΟΦΗ. Γιατί βλέπουν τη δουλειά που γίνεται, τη σταθερότητα που διακρίνει το σύλλογο και τη διαφορετικότητα που κάνει την ομάδα να ξεχωρίζει.

Ο ΟΦΗ γίνεται ξανά ελκυστικός. Και στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.