Ο ΟΦΗ κάνει αυτό που πρέπει για τον Φελίπε

ΟΦΗ

Η υπέρβαση του ΟΦΗ για να κρατήσει τον Βραζιλιάνο φορ.

Πριν από λίγο καιρό ο Μηνάς Λυσάνδρου τόνισε, στη συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ του ΟΦΗ, ότι η Κρητική ΠΑΕ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσει τον Λουίζ Φελίπε στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Αν και είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, η οποία επί της ουσίας θα κριθεί από τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, ο ΟΦΗ δεν τα παρατάει και κάνει τη δική του υπέρβαση για τον παίκτη. Λίγες μέρες μετά ήρθε η Record να αποκαλύψει με δημοσίευμά της ότι ο Όμιλος έκανε πρόταση στην πορτογαλική ομάδα για ανανέωση του δανεισμού του Φελίπε, έχοντας τη διάθεση να καλύψει τα 2/3 του συμβολαίο του. Η πρόταση ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δημοσίευμα της Record ισχύει και ο ΟΦΗ κάνει ό,τι μπορεί για να καταφέρει να τα βρει με τη Σπόρτινγκ που είναι και το σημαντικότερο κομμάτι αυτής της υπόθεσης. Ο Φελίπε ανήκει στην πορτογαλική ομάδα και αν η Κρητική ομάδα την πείσει με την πρότασή της τότε αυτομάτως ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Η ουσία, λοιπόν, είναι ότι ο ΟΦΗ το παλεύει για τον Φελίπε. Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η κατάληξη ούτε οι άνθρωποι του ΟΦΗ γνωρίζουν, αλλά παρά τις δεδομένες δυσκολίες δεν εγκαταλείπουν. Όσα είπε ο Μηνάς Λυσάνδρου στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους και αφορούσαν τον ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνονται και δεν ήταν λόγια του αέρα. Ο Όμιλος το παλεύει για τον Φελίπε και αυτή η πρόταση αποτελεί μία τεράστια προσπάθεια, σε υπερβατικό βαθμό, για να καταφέρει να πετύχει το deal.

Το θέμα βέβαια είναι πως το συντομότερο πρέπει να ξεκαθαριστεί η κατάσταση για να δει και ο ΟΦΗ τι θα κάνει μετά την επόμενη μέρα. Στο χέρι του δεν είναι, η Σπόρτινγκ είναι αυτή που ορίζει τις διαπραγματεύσεις και αυτή που θα πάρει την τελική απόφαση. Ο ΟΦΗ αυτό που έπρεπε να κάνει το έκανε, κατέθεσε μία δυνατή πρόταση και πλέον περιμένει. Aν "πέσει" τουλάχιστον θα "πέσει" μαχόμενος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Με 0/3 θα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.