Ο ΟΦΗ κοιτάζει το παρόν, αλλά σκέφτεται και το μέλλον

19:37 | 02/04/2020

Τι υποστήριξε από τη δική του πλευρά ο ΟΦΗ στο Δ.Σ. της Super League.

Στη συνεδρίαση της Super League που έγινε, μέσω τηλεδιάσκεψης, το απόγευμα της Πέμπτη, ο ΟΦΗ πρότεινε εκ νέου αναστολή μέχρι 27/4 (κάτι που εν τέλει αποφασίστηκε) και στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την επόμενη τηλεδιάσκεψη να δημιουργηθεί επιτροπή εργασίας η οποία θα δουλέψει πάνω σε διάφορα σενάρια και θα επανέλθει στην επόμενη συνεδρίαση της Λίγκας με συγκεκριμένες προτάσεις.

Επί της ουσίας, ο Ηλίας Πουρσανίδης τόνισε ότι χρειάζονται συγκεκριμένες προτάσεις τόσο για το μέλλον του τρέχοντος πρωταθλήματος όσο και για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα εν μέσω πανδημίας και ζημιών που θα προκληθούν.

Θυμίζουμε ότι στο Δ.Σ. αποφασίστηκε αναστολή μέχρι 24 Απριλίου, ενώ η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, πριν τις 24 του μήνα. Επίσης, συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας για να αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο, αλλά και το θέμα των αδειοδοτήσεων για τη νέα σεζόν. Ουσιαστικά δηλαδή, αυτό που πρότεινε ο κ.Πουρσανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αναστολή της Super League μέχρι της 24 Απριλίου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.