Ο ΟΦΗ ξέρει τι θέλει για την ενίσχυση της επίθεσης

ΟΦΗ

Ειλημμένη η απόφαση του ΟΦΗ να κινηθεί για φορ και ήδη έχουν εντοπιστεί οι στόχοι

Προφανώς στον ΟΦΗ προέχει το ματς με τον Άρη για να κλείσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και το 2020, αλλά όπως έχετε καταλάβει τα τελευταία δύο χρόνια στον ΟΦΗ πριν πεινάσουν μαγειρεύουν κυρίως στο μεταγραφικό κομμάτι. Εξάλλου, άλλο το αγωνιστικό κομμάτι, με το μυαλό όλων να είναι στο προσεχές παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς και άλλο το μεταγραφικό που είναι σε μία διαρκή διεργασία, όπως είχε πει και στο παρελθόν ο Γιάννης Σαμαράς.

Ο Γενάρης μπορεί να μοιάζει κάπως μακρινός, αλλά οι διεργασίες έχουν ήδη γίνει από τους επικεφαλής για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας κυρίως σε ό,τι αφορά το κομμάτι της επίθεσης. Θυμίζουμε ότι στα φορ η ενίσχυση... έμεινε στη μέση στη μεταγραφική σεζόν του καλοκαιριού αφού αποκτήθηκε μόνο ο Γιάννου και δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις των Μπου και Ρετέγι.

Με ουσιαστικά μοναδικό διαθέσιμο επιθετικό τον Γιάννου και τον Σαρδινέρο να παίζει εκεί λόγω συνθηκών (πέραν του δεδομένου ταλέντου του), ο ΟΦΗ θέλει να προσθέσει ακόμα μία σημαντική λύση εκεί και ήδη οι στόχοι έχουν εντοπιστεί. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, στον Όμιλο έχουν εντοπίσει στόχους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και ήδη οι διεργασίες είναι σε εξέλιξη για να τελειώσει το θέμα το συντομότερο και να υπάρξει συμφωνία τον Γενάρη ώστε το νέο απόκτημα να μπει άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Ο Γιάννης Σαμαράς και ο Γιώργος Σαμαράς έχουν έτσι κι αλλιώς απλωμένα δίχτυα πάντοτε για περιπτώσεις που μπορούν να απασχολήσουν τον ΟΦΗ και η βάση δεδομένων που έχουν πάντα είναι ενεργή, όπως στην προκειμένη περίπτωση για τη θέση του επιθετικού. Οι επικεφαλής έχουν κεντράρει τους στόχους για την επίθεση, θέλουν την ενίσχυση και τη βελτίωση της ομάδας και εκεί και μένει να δούμε αν ο εκλεκτός θα προέρχεται από την Ελλάδα ή το εξωτερικό (για τη δεύτερη περίπτωση δεν αποκλείεται ο ξένος να είναι... γνώριμος στην Ελλάδα).

Η δουλειά στον ΟΦΗ για τη βελτίωση της ομάδας και την ενίσχυσή της δεν σταματάει ποτέ, είναι μία διαδικασία που βρίσκεται συνεχώς σε εξέλιξη και ο ΟΦΗ είναι πάντα προετοιμασμένος και διαβασμένος για τους στόχους του ώστε όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να τελειώνει το όποιο θέμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προηγούμενη μεταγραφική περίοδο ο ΟΦΗ ψάχτηκε και για δεύτερο επιθετικό εκτός του Γιάννου και μάλιστα τα ραντάρ ήταν ανοιχτά και την περίοδο των ελεύθερων. Αν προέκυπτε κάτι ξεχωριστό θα απασχολούσε τον Όμιλο, τελικά δεν προέκυψε κάτι, η κρητική ομάδα συνέχισε με τις καλοκαιρινές μεταγραφές, αλλά τώρα με τον Ιανουάριο να πλησιάζει ο σύλλογος μπαίνει ξανά σε... μεταγραφική τροχιά. Όπως όλες οι ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Ατλέτικο Μινέιρο για Φερέιρα

Τα μεταγραφικά στην ώρα τους

Ο ΟΦΗ, ο Άρης και η διαιτησία

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.