Ο ΟΦΗ μένει ανεπηρέαστος

ΟΦΗ

Ο Όμιλος δεν πέφτει στην «παγίδα» του rotation πάει απόλυτα συνειδητοποιημένος στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το δυσκολότερο μέχρι τώρα παιχνίδι του καλείται να δώσει το Σάββατο (19/10) ο ηρακλειώτικος σύλλογος.

Κοντράρεται με τον πρωτοπόρο στην έδρα του, στοιχεία που φανερώνουν πως η αποστολή του έχει υψηλό δείκτη επικινδυνότητας.

Αυτό, βέβαια, δεν τρομάζει τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου, που είναι έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουν με θάρρος την πρόσκληση του «Καραϊσκάκης».

Ο νεαρός προπονητής δεν έχει σταματήσει λεπτό να επισημαίνει ότι το συγκρότημα του θα μπει στον αγωνιστικό χώρο για ν’ ακολουθήσει το δικό του πλάνο.

Αυτό κάνει κάθε φορά, αυτό θα πράξει και απέναντι στους «ερυθρόλευκους». Θέλει μέσω της δικής του φιλοσοφίας να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι «ασπρόμαυροι» θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους μ’ έναν πανίσχυρο αντίπαλο και μάλιστα μέσα στο «σπίτι» του, όμως αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τον τρόπο που θα προσεγγίσουν την αναμέτρηση.

Δεν αποκλείεται να υπάρχει μια μικρή διαφοροποίηση σε κομμάτια της τακτικής, ωστόσο ο ΟΦΗ θέλει στο φαληρικό στάδιο ν’ ακολουθήσει κατά γράμμα το σχέδιο του.

Και στον Όμιλο βλέπουν μόνο την ομάδα τους και μένουν ανεπηρέαστοι με το τι προτίθενται να κάνουν οι Πειραιώτες.

Από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού προκύπτει ότι ο Μάρτινς σκέφτεται να προχωρήσει σε rotation κόντρα στον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Αυτό ουδόλως απασχολεί τους «ασπρόμαυρους», αφενός γιατί» πάντα θέλουν να «βαδίζουν» βάσει του δικού τους αγωνιστικού προγραμματισμού και αφετέρου επειδή ξέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν «βάθος» και οι πιθανές αλλαγές δεν τους αποδυναμώνουν.

Ο ΟΦΗ, εξάλλου, βάζει σε προτεραιότητα πλέον σε κάθε ματς το τι θα παρουσιάσει στο χορτάρι ο ίδιος και κατά πόσο θ’ ανταποκριθεί στα «θέλω» του. Και μέχρι σήμερα τα πηγαίνει περίφημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άπαντες στις επάλξεις

Oλυμπιακός - ΟΦΗ: Το παιχνίδι των 47.000 εισιτηρίων

Σίμος: «Μετά το τέλος του αγώνα θα δούμε αν μας ωφέλησε η διακοπή»

 

 

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.