Ο ΟΦΗ πλέον μπορεί

ΟΦΗ

Το… λεπτό θέμα των τηλεοπτικών δεν έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο ο Όμιλος έχει πια τη δύναμη να προχωρήσει χωρίς πρόβλημα το μεταγραφικό του πλάνο

Τη στιγμή που οι περισσότερες ομάδες… κρέμονται ουσιαστικά πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, αφού αποτελεί και τη βασικότερη ίσως πηγή εσόδων τους, τα πράγματα στον ΟΦΗ είναι διαφορετικά.

Η διοίκηση του ηρακλειώτικου συλλόγου χειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση, προκειμένου να μη βρεθεί χαμένη, όπως την περασμένη περίοδο, ωστόσο το «κεφάλαιο» τηλεοπτικά είναι σχεδόν ανεξάρτητο από το μεταγραφικό κομμάτι.

Δεν έχει, δηλαδή, ουσιαστικά καμία σχέση το ένα με το άλλο. Οι ιθύνοντες του ΟΦΗ σαφώς και θέλουν να πετύχουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία, όμως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, αυτά που πρέπει να γίνουν, όσον αφορά στις προσθήκες, θα γίνουν.

Το μεγαλύτερο, εξάλλου, ποσοστό των κινήσεων στο μεταγραφικό «παζάρι» έχει πραγματοποιηθεί, στοιχείο που, αν μη τι άλλο, φανερώνει του λόγου το αληθές.

Ο ΟΦΗ έχει πλέον αλλάξει επίπεδο και παρά το γεγονός ότι δεν… επιδεικνύεται και επιλέγει τους χαμηλούς τόνους, είναι ισχυρός οικονομικά.

Μέσα σε λίγους μήνες και μετά την έλευση του Μιχάλη Μπούση και των συνεργατών του, ο Όμιλος όχι μόνο έχει σταθεί στα πόδια του, αλλά έχει μεγαλώσει το μέγεθος του και βεβαίως-βεβαίως έπεται και συνέχεια.

Αρκετά από τα σωματεία της πρώτης κατηγορίας έχουν στηρίξει το πλάνο τους πάνω στα τηλεοπτικά, όμως οι «ασπρόμαυροι» έχουν πια τη δυνατότητα να λειτουργούν διαφορετικά και να προχωράνε βασιζόμενοι μόνο στις δικές τους δυνάμεις.

Και αυτό φυσικά είναι άλλη μία περίτρανη απόδειξη πως ο ΟΦΗ έχει γυρίσει σελίδα για τα καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ώρα του Μπούση

Ο ΟΦΗ έχει αντίπαλο για τον Γιακουμάκη

Με Μπούση η παρουσίαση Σίμου

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.