«Ο ΟΦΗ που λαχτάρησα»

08:43 | 01/11/2019

Ο ΟΦΗ καλείται κόντρα στη σκληροτράχηλη ΑΕΛ να δείξει ξανά το πραγματικό του «πρόσωπο».

Το πρώτο «σκέλος» της πολυήμερης «εξόδου» του Ομίλου δε στέφθηκε από επιτυχία. Οι «ασπρόμαυροι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και γνώρισαν την ήττα από μια εξαιρετική-τηρουμένων των αναλογιών-Καβάλα για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν ο ηρακλειώτικος σύλλογος πήρε χαμηλό βαθμό και δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις.  

Παρόλα αυτά, η ζωή συνεχίζεται και άπαντες στο συγκρότημα του Γιώργου Σίμου κοιτάζουν μπροστά. Αυτή, εξάλλου, είναι και η φιλοσοφία που διέπει την ομάδα. Και στα καλά και στα κακά η προσπάθεια δε σταματάει.

Στο προσκήνιο, έτσι, έχει πλέον περάσει η εκτός έδρας συνάντησης της Κυριακής (03/11) κόντρα στην Λάρισα.

Ο ΟΦΗ δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα σ’ ένα αξιόμαχο αντίπαλο, που προέρχεται από το σπουδαίο «διπλό» στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού.

Πέρα από τον αντικειμενικό στόχο, που είναι οι τρεις βαθμοί, το ζητούμενο για τον Όμιλο είναι να επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ν’ αποδείξει, δηλαδή, πως η εμφάνιση του απέναντι στους «αργοναύτες» ήταν απλώς μια κακή παρένθεση.

Ο 41χρονος τεχνικός έδωσε «ανάσες» σε κάποιες από τις βασικές μονάδες της ομάδας του και η αρχική ενδεκάδα θα είναι φυσικά αρκετά διαφορετική σε σχέση με τη συνάντηση στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο Μεγιάδο θεωρείται «χλωμό» να προλάβει, λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, ωστόσο, στον αντίποδα, είναι πολύ πιθανό να κάνει ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα ο Κουτρουμπής. Σίγουροι, επίσης, για βασικοί πρέπει να θεωρούνται οι Γιαννούλης, Ναμπί και Σεμέντο.

Όποιοι και αν αγωνιστούν, πάντως, θα επιδιώξουν να κάνουν ένα ουσιαστικό παιχνίδι, που θα στηρίζεται στην κυριαρχία έναντι του αντιπάλου.

Η ψυχολογία, παρά το άσχημο αποτέλεσμα με την Καβάλα, βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, καθώς άπαντες έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τους. Και το ματς κόντρα στους «βυσσινί» προσφέρεται για να το επιβεβαιώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και τώρα η ΑΕΛ

Σχόλιο Δημήτρη Πιτσουλάκη: Καλείται να φορέσει (ξανά) τα καλά του

ΑΕΛ - ΟΦΗ: Οι ιστορίες πίσω από τα «κρητικά» διπλά

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.