Η προπονητολογία, η ασέβεια και... ο Δέλλας

SMS

​Ο ΟΦΗ όχι μόνο στήριξε έως τέλους Βέρα και Ισις, αλλά ουδέποτε έκανε οποιαδήποτε κουβέντα με προπονητή προτού επισημοποιηθεί ότι οι δύο Χιλιανοί δεν θα συνεχίσουν.

Το ήθος των ανθρώπων που είναι επικεφαλής στην κρητική ομάδα (σε ποδοσφαιρικό και διοικητικό επίπεδο) είναι τέτοιο που δεν θα επέτρεπε να γίνει η οποιαδήποτε συζήτηση με άλλον προπονητή, από τη στιγμή που δεν υπήρχε τελεσίδικη απόφαση από την UEFA. Παράλληλα, οι άνθρωποι του ΟΦΗ ήθελαν να συνεχιστεί η συνεργασία με τους Βέρα και Ισις και την επόμενη χρονιά και αυτό είχε ξεκαθαριστεί εξ αρχής. Με λίγα λόγια, αν δεν προέκυπτε το πρόβλημα με τα διπλώματα, ο Βέρα θα παρέμενε στον πάγκο της ομάδας.

Παρ' όλα αυτά, πλήθος δημοσιευμάτων από Αθήνα μεριά, συνέχιζαν την προπονητολογία στον ΟΦΗ. Οχι απλά σε βαθμό φημολογίας και περιρρέουσας ατμόσφαιρας, αλλά δήθεν αποκαλύψεων για επαφές με άλλους τεχνικούς.

Στον ΟΦΗ είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα προπονητή ακόμα και όταν κάποιοι επέμεναν και έπλαθαν διάφορα σενάρια στο μυαλό τους. Οι εξ Αθηνών δημοσιογράφοι και λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας επέμεναν δίχως να σεβαστούν τα πρόσωπα και την ιστορία των Βέρα και Ισις. Σε αντίθεση, βέβαια, με την κρητική ομάδα που μπήκε σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή με το που έγινε γνωστή επισήμως η απόφαση.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Το όνομα του Δέλλα «έπαιξε» σε πολλά αθηναϊκά Μέσα, σε σημείο... ψύχωσης. Οταν ο ίδιος ο Έλληνας προπονητής διαψεύδει το οτιδήποτε και κάποιοι συνεχίζουν το σίριαλ γιατί «πουλάει» δεν κάνει κακό στον ΟΦΗ, αλλά αποτελεί ασέβεια για δύο ανθρώπους με τεράστια ιστορία στον σύλλογο. Άραγε, ήταν δύσκολο να κάνουν ένα τηλέφωνο στον ΟΦΗ και να ρωτήσουν ή μόνο τον Δέλλα έχουν στις επαφές τους;

ΥΓ: Μπορεί να «παίξει» το όνομα του Δέλλα για αντικαταστάτης; Όλα είναι πιθανά από την αρχή που ο Όμιλος ξεκινά την αναζήτηση προπονητή. Προφανώς και μπορεί. Άλλο, όμως, αυτό και άλλο να δημιουργείται η εντύπωση ότι ήδη έχει μιλήσει προτού ξεκαθαριστεί το θέμα Βέρα-Ισις. Εδώ ακριβώς είναι η ειδοποιός διαφορά για όσους δεν κατάλαβαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον ΟΦΗ

Φιλικό με Αγιαξ έκλεισε ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.