Ο ΟΦΗ στους «8» του Κυπέλλου

18:00 | 24/02/2022

Στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος βόλεί προκρίθηκε η ομάδα του ΟΦΗ καταγράφοντας μια ιστορική επιτυχία και πλέον θα περιμένει την κλήρωση, για να μάθει τον αντίπαλο της, στην επόμενη φάση, με φόντο την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ

«Με μια καλή κλήρωση στο Κύπελλο, μπορεί να πετύχουμε μια διάκριση. O κύριος στόχος μας παραμένει η σωτηρία, αλλά και το Κύπελλο είναι κάτι που μας ενδιαφέρει» τονίζει ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος απο την σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του, στο παιχνίδι με τη Σκύδρα και την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ΟΦΗ προκρίθηκε στους 8 με τη νίκη με 1-3 σετ, επί της αξιόλογης ομάδας του Αριστοτέλη Σκύδρας, εμφανίζοντας σοβαρό πρόσωπο στο παιχνίδι.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, ανέφερε για το παιχνίδι ότι «αν βάλουμε τους παίκτες ατομικά, η ομάδα της Σκύδρας είναι ποιοτική και έμπειρη ομάδα. Τους εύχομαι να ανέβουν στην Α1. Βλέπω το γήπεδο γεμίζει και αυτό είναι καλό για αυτούς. Το Κύπελλο είναι ένας στόχος. Το σερβις μας έδωσε τη νίκη. Η ομάδα της Βέροιας, θα τη δούμε όταν θα την αντιμετωπίσουμε».

Ο κεντρικός του ΟΦΗ, Βαγγέλης Βαϊόπουλος, απο τους κορυφαίους της κρητικής ομάδας, τόνισε πως «συγχαρητήρια στην ομάδα μου και τον Αριστοτέλη Σκύδρας. Του εύχομαι την άνοδο. Ξέραμε ότι έπρεπε να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε. Στο πρώτο σετ ήμασταν νευρικοί αλλά στη συνέχεια πήραμε το πάνω χέρι και κερδίσαμε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη νίκη».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.